To je to što me zanima!

Gorica danas sa Cityjem; Ilija: 'Valjda će Vieira htjeti pričati'

Bit će zanimljivo, najviše zbog imena našeg protivnika. Iako je riječ o mladoj momčadi Cityja, velika je stvar za nas igrati protiv takvog kluba, kaže trener Gorice
Vidi originalni članak

Drugoligaš Gorica će večeras u 19 sati u istarskom Novigradu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja (U-21). Mladu momčad “građana” vodi slavni Patrick Vieira (37).

Francuski veznjak u svojoj je velikoj karijeri igrao za Arsenal, Juventus, Inter i City, a na kraju prošle sezone postao je trener mlade momčadi u Manchesteru.

- Valjda će Vieira htjeti malo popričati sa mnom - našalio se Ilija Lončarević, trener Gorice.

Ovo će Gorici biti prva utakmica od kraja drugoligaške sezone.

- Bit će zanimljivo. Naravno, najviše zbog imena našeg protivnika. Iako je riječ o mladoj momčadi Cityja, velika je stvar za nas igrati protiv takvog kluba. Nadam se da će naši mladi igrači uživati - dodao je Ilija.

Mladi igrači Manchester Cityja već su desetak dana na pripremama u Istri. Došle su selekcije U-17, U-19 i U-21, više od 50 mladih igrača. Tko zna, možda u budućnosti u Novigrad stigne i prva momčad Cityja. Večeras će Gorici “prijetiti” i Devante Cole (18), sin slavnog napadača Manchester Uniteda i Manchester Cityja Andyja Cola. Devante je u Cityju od svoje osme godine. I igra napadača, baš kao i slavni otac.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • marko6061 19.07.2013.

    Taj City je Osijek dobio 1-0,Cibalia 2-0 i Rijeka 3-2 ,ali znači isti uzrasti,a ne ovako kao Gorica da sa seniorima igraju!

  • bepo1606_1 19.07.2013.

    Manchester Građanski nije velik klub nego samo klub s puno para u zadnje vrijeme.Imaju one s druge strane ceste što im nabijaju komplekse.

  • Canales16_1 19.07.2013.

    sve sto se dogada u zg i okolici je udarna vijest,a npr kad osijek pobijedi ovaj city niko ni nezna...zalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare