To je to što me zanima!

Gorica i Cibalia protivnicima su zabili 9 golova, Sesvete druge

Nogometaši Gorice nastavili su s dobrim nastupima u Drugoj HNL. U utakmici 7. kola dobili su Hrvatski dragovoljac 5-0, a Cibalia je dobila Pomorac kod kuće 4-0...
Vidi originalni članak

Tomislav Kiš ponovo je bio junak Gorice koja se, nakon dva remija u nizu, konačno vratila pobjedama. U sklopu sedmog kola Druge HNL Goričani su ugostili Hrvatski dragovoljac te ga ispratili kući s čak pet golova u mreži, od čega su dva bila djelo bivšeg napadača Hajduka.

Domaćin je krenuo uraganski i već nakon prvih 16 minuta praktično riješio pitanje pobjednika. U devetoj je minuti za 1-0 zabio Hrvoje Jančetić, baš kao i pet minuta poslije. Kiš se prvi put upisao u strijelce u 16. minuti, a kada je Matija Mihalj po isteku polovice prvog poluvremena zabio za ogromnih 4-0, bilo je jasno da se Sigećanima sprema prava katastrofa.

Gosti se nisu uspjeli pribrati u nastavku te doći makar do počasnog gola, dapače: Tomislav Kiš zabio je peti gol Gorice i svoj deveti u sedam kola za konačnih 5-0, što je rezultat koji njegovoj momčadi zasad donosi treće mjesto drugoligaške ljestvice.

Osim Gorice, u subotnjoj je utakmici na svom terenu uvjerljiva bila i Cibalia kojoj je u goste stigao fenjeraš Pomorac. Kostrenjani se u Vinkovcima nisu dobro proveli, već nakon prvog dijela gubili su 3-0 pogocima Marka Perkovića, Andreja Lukića i Andree Ottochiana, a bivši je igrač Istre 1961 i Karlovca zabio još jednom u 74. minuti te zaključio priču za ukupnih 4-0. Nebeskoplavi ostali su uvjerljivo na čelu poretka.

Segesta je u Sisku protiv pretposljednjeg Rudeša odigrala blijedih 0-0, a Sesvete su golom Josipa Ćorića u 44. minuti utakmice protiv Dugopolja na svom terenu skočili na drugo mjesto ljestvice s tri boda manje od Cibalije.

2. HNL, 7. kolo

  • Sesvete - Dugopolje 1-0
  • Segesta - Rudeš
  • Gorica - Hrvatski dragovoljac 5-0
  • Cibalia - Pomorac 4-0
Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 20.09.2014.

    Gorica spremna za prvu HNL

  • 20.09.2014.

    Gorica je već jednom trebala u prvu ligu, ali nisu dobili licencu.

  • plafon123 20.09.2014.

    Kiš na zimu nazad u Hajduk!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare