To je to što me zanima!

Pet od pet: Jakirović i Gorica opet srušili nedorečenu Rijeku!

Dvorneković je zabio u trećoj minuti nadoknade (iz blizine, nakon asistencije s lijeve strane) i Gorica je peti puta zaredom pobijedila Rijeku. Nakon Keka i Bišćana, Jakirović bolji i od Rožmana
Vidi originalni članak

Pet od pet! Rijeka je 'nestala' nakon prvih 45 minuta, probudila se tek kad je ušla u minus i Gorica je pobijedila na Rujevici, 2-1... Peti put zaredom.

Sergeju Jakiroviću je svejedno tko sjedi na protivničkoj klupi, Kek, Bišćan ili Rožman. Kad s druge strane vidi bijelu boju svojeg bivšeg kluba: 'Jakir' pobjeđuje!

Prvo je poluvrijeme bilo odlično, ali bez golova, Lukasz Piotr Zwolinski u nastavku je zabio dvije minute nakon što je ušao i to iz akcije koja je počela nakon - podbacivanja.

Ivan Tomečak poravnao 82-oj i odveo utakmicu u triler-finiš u kojem je Rijeka žestoko pritiskala i promašivačla, a Gorica preko Matije Dvornekovića u trećoj minuti sudačke nadoknade došla do petog uzastopnog trijumfa nad Rijekom.

Kad se sve zbroji i oduzme gosti su pobijedili zasluženo! Rijeka je imala dobrih pola sata 'neigranja' u nastavku, a očigledno treba još vremena da Simon Rožman udahne svoju ideju u igru Bijelih.

S obzirom na igru u Koprivnici i današnje izdanje s Goricom izgleda da pauza baš i nije bogzna kako koristila Rijeci...

Idi na 24sata

Komentari 79

  • papilon100 27.10.2019.

    Trener i igraci nisu klub oni su prolazni statisti.Meni je draza jaca Rijeka nego Hajduk a imaju vremena se poboljsat,bar nas nisu osramotili u Europi ko Hajduk.Igraju i necmizdre a niti im suci krivi.

  • Prikaze2010 27.10.2019.

    Nek potece rijecina 😂

  • 27.10.2019.

    Čudi me kak nema niti jednog stručnog komentara poznatog analitičara brune,ili on samo Hajduk komentira?

Komentiraj...
Vidi sve komentare