To je to što me zanima!

Gorica s igračem više izborila vrlo važan bod u Dugopolju...

U 12. kolu Druge HNL Dugopolje je kao domaćin došlo samo do boda protiv Gorice. Završilo je 1-1. Istim rezultatom završio je derbi začelja između Primorca i Imotskog
Vidi originalni članak

Nogometaši Dugopolja bili su veliki favoriti protiv Gorice. Poveli su u prvom dijelu, ali u nastavku su Goričani s igračem više uspjeli izboriti važan bod u Dugopolju. Završilo je 1-1.

Rudeš je pobjedom protiv posljednjeg Junaka 2-0 pokazao da je najbolja domaćinska momčad u drugoj ligi. Posljednji put na svojem terenu izgubili su prije godinu dana od Croatije Sesvete 0-1. Ove sezone u Rudešu su pobijedili sve osim vodećeg Solina, koji je izvukao 2-2. Solinjani su ujedno i posljednja momčad koja je zabila u Rudešu, bilo je to u studenom.

Primorac i Imotski odigrali su 1-1. Domaćin je zadržao bod prednosti u odnosu na Imotski na začelju drugoligaške tablice.

Jedinu gostujuću pobjedu upisao je Pomorac protiv Vinograda. Klub iz predgrađa Rijeke pod vinogradima je pobijedio 4-2 i približio se Vinogradaru na samo dva boda zaostatka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dabar01 04.11.2012.

    Bude interesantnije kad dođe Zadar i Hajduk u drugu ligu

  • dario_blue17 04.11.2012.

    Rudeš najbolji :D

  • jenije 04.11.2012.

    molio bi malo više izvještaja sa druge hnl ako je moguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare