To je to što me zanima!

Gorica šokirala Dinamo, ali prvak je preokrenuo: Je li ovo najljepša akcija za gol u sezoni?

Ove sezone vidjeli smo nekoliko sjajnih golova, poteza i akcija, ali ovo je bilo za prste polizati. Fenomenalan gol koji je zaslužio gromoglasni pljesak krcatog Maksimira
Vidi originalni članak

Više od 16 tisuća navijača stiglo je na Maksimir kako bi proslavili 24. naslov prvaka Hrvatske i nastavak suverene dominacije u domaćem nogometu, no već u petoj minuti hladni šamar u slavljeničkoj atmosferi. Gorica je povela golom Ndockyta, htjeli su Turopoljci pokvariti slavlje, ali nisu uspjeli. Konsolidirao se Dinamo, uspostavio dominaciju i... Pa sve po starome. Preokrenuo i slavio!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo se oprostio od sezone uvjerljivom pobjedom nad Goricom (4-1) u slavljeničkoj atmosferi na ispunjenom Maksimiru. 

Nakon šoka na početku, 'modri' su već u 23. minuti izjednačili.

Petković je ostavio loptu za Ivanušeca, koji je majstorski u for proigrao Ljubičića. Dinamov veznjak izašao je sam pred Radoševića i predivno ga lobao. Hladnokrvno, poput klasnog golgetera. 

Devet minuta kasnije već je bilo 2-1. Maloprije u ulozi asistenta, a sada je i sam Ivanušec pospremio loptu u mrežu i to nakon jedne od najljepših akcija ove sezone. Kao iz udžbenika.

Akcija za prvi gol je bila krasna, no ova je bila još bolja. Petković je leđima okrenut prema golu primio loptu pa ju iz prve proigrao petom. Pronašao je Baturinu koji je krasno izbacio Ivanušeca pred gol. Najbolji igrač Dinama u proljetnom dijelu sezone po odabiru navijača je nakon vrhunske asistencije zabio i sjajan gol. Toliko virtuoznosti, imaginacije i lucidnosti u jednoj akciji. 

Ove sezone vidjeli smo nekoliko sjajnih golova, poteza i akcija, ali ovo je bilo za prste polizati. Fenomenalan gol koji je zaslužio gromoglasni pljesak krcatog Maksimira. 

Do kraja su još zabijali Špikić i Perić.

>> VIDEO GOLOVA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • medo123456 29.05.2023.

    Sad ce tovari opet kako je malo bbb a

  • sigurnost boljun 28.05.2023.

    Ajde ljudi šta se sprdate sa Hajdukom...punoljetni su...18 godina bez titule prvaka :D

  • rabbit 28.05.2023.

    vidim na peharu neku blijedu fleku jel to piše Hajduk?

Komentiraj...
Vidi sve komentare