To je to što me zanima!

Gorica izborila HNL! Prijavila Maksimir za domaći stadion...

Gorici je protiv Šibenika trebao bod kolo prije kraja. Odigrali su igrači Gorice 1-1 te izborili ulazak u HNL sljedeće sezone. Kao domaći stadion u postupku licenciranja prijavili su - Maksimir
Vidi originalni članak

Nogometaši Gorice od sljedeće sezone igrat će u prvoj ligi!

U predzadnjem kolu Gorici je protiv Šibenika kod kuće trebao bod da matematički osigura prvoligaško društvo. Bod je i osvojila, odigrala je 1-1 i pobjegla drugoplasiranom Varaždinu četiri boda.

Za domaće utakmice u postupku licenciranja Gorica je za sljedeću sezonu prijavila - Maksimir. No navijači Gorice nadaju se da će njihov stadion tijekom sezone zadovoljiti kriterije te da će naknadno ipak dobiti licenciju za prvu ligu.

'Pošto Gradski stadion u Velikoj Gorici trenutno ne zadovoljava uvjete za Prvu HNL, klub je u postupku licenciranja za igranje utakmica Prve HNL dostavio propisane suglasnosti i ugovor o korištenju stadiona Maksimir u Zagrebu. S obzirom da su u tijeku završne pripreme a uskoro kreću i građevinski radovi na postavljanju rasvjete, brojača ulaznica i video nadzor na Gradskom stadionu, očekuje se da će stadion već tijekom ljeta ispuniti potrebne infrastrukturne uvjete i time biti spreman za prvoligaške utakmice u Velikoj Gorici', stoji na službenoj stranici novog prvoligaša.

U kvalifikacije za Prvu ligu ide Varaždin koji ima četiri boda više od Sesveta. Ne računamo trećeplasirani Dinamo II jer u prvoj ligi ne mogu igrati prva i druga momčad. Varaždince će u razigravanju za prvu ligu čekati Istra ili Cibalia.

Rezultati by SofaScore
Idi na 24sata

Komentari 99

  • Trošislav 14.05.2018.

    E baš lakrdija nemaš stadion nemožeš ni igrati u prvoj lig amen

  • frenky___ 14.05.2018.

    Još jedna (d) filijala

  • Karlo Butić Butigol 14.05.2018.

    Tramvaj liga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare