To je to što me zanima!

Gorička senzacija! U drugu ligu stigao bivši igrač slavne Legije

Nažalost, zaustavile su ga ozljede, odnosno problemi s tetivama. Pokušavao je vratiti formu igrajući za drugu momčad Legije, potom je otišao na posudbu u Piast, ali nikakvih pozitivnih pomaka nije bilo
Vidi originalni članak

Prijelazni rok završio je prije deset dana, ali igrači koji nemaju ugovor i dalje mogu ostvariti transfer. Jedan od takvih senzacionalno se dogodio u Velikoj Gorici - naš je drugoligaš potpisao veznjaka Michala Maslowskog (27), bivšeg igrača slavne varšavske Legije koji je prije nekoliko sezona bio jedan od najboljih veznjaka poljske lige.

Nažalost, zaustavile su ga ozljede, odnosno problemi s tetivama. Pokušavao je vratiti formu igrajući za drugu momčad Legije, potom je otišao na posudbu u Piast, ali nikakvih pozitivnih pomaka nije bilo. Dobio je papire u Varšavi i postao slobodan igrač što je iskoristila Gorica.

Za Legiju je odigrao 34 utakmice, a ima i tri nastupa za izabranu poljsku vrstu. Njegova je trenutna vrijednost prema Transfermarktu 250 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • savjest1234 10.09.2017.

    Sretno njemu i Gorici ! Črnko je zakon !

  • ha eto 10.09.2017.

    Ha ha, aha

  • It's kišing 10.09.2017.

    Sta ga briga...polako ce se vracat u formu...rješavat ove koje pokazuju guze po časopisima...i sve to uz dobru kapljicu iz nasih vinograda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare