To je to što me zanima!

Gorostasni Bob Sapp stiže u splitsku Spaladium Arenu

Jubilarni deseti 'Obračun u ringu' biti će u znaku bivšeg NFL nogometaša Boba Sappa. S 182 kile mišića biti će velik zalogaj za Saschu Weinpoltera
Vidi originalni članak

Splitska Spaladium Arena 27. ožujka ugostit će američkog diva Boba Sappa u spektaklu 'Obračun u ringu'. Ljubitelji borilačkih sportova moći će tako uživati u četiri sata nezaboravnih borbi. A organizatori splitskog Pit Bulla jamče vrhunsku zabavu, pa su pozvali Boba Sappa da gostuje uz mnoge druge borce. Sapp je inače dvostruki finalist K-1 turnira u Japanu, dva je puta pobjeđivao legendarnog Ernesta Hoosta, dok je Minotaur bio na priličnim mukama dok ga nije svladao polugom. Sapp je širokoj hrvatskoj javnosti postao poznat nakon borbe s Mirko Filipovićem koji se lako obračunao s bivšim NFl nogometašem slomivši mu jagodičnu kost.
Američki borac sučeliti će se s Austrijancem Saschom Weinpolterom iako se u početku borba planirala s Marko Tomasovićem koji je bio prisiljen otkazati meč zbog nastupa na prvenstvu Hrvatske.
Austrijski borac Weinpolter neće imati nimalo lak posao s obzirom da je Sapp morao nabiti kilažu zbog snimanja filma.
- Sapp se trenutno nalazi u Sofiji gdje se snima film ‘Konan’, u kojem će tumači glavnog negativca. Za potrebe filma u međuvremenu je još podebljao svoju masu tako da sada teži 182 kilograma! Teško mu se suprotstaviti. Weinpolter ima 100 kila, u karijeri ima šest pobjeda i dva poraza i nadamo se da bi mogao što duže izdržati protiv Sappa - rekao je organizator Marko Žaja za Slobodnu Dalmaciju.
Na jubilarnom desetom 'Obračunu u ringu' u 15 borbi nastupiti će još Sapp, Radnić, Tomasović, Philips, Salmon, Stojnić, Tovarović, Preteni, Berger, Stoica i mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • konoko 20.03.2010.

    da treba samo izdraziti dok se on uspuse,\"samo\" to

  • Captain Obvious 20.03.2010.

    sapp je opasan prvih 10 sec i onda bi ga trebao svaki osrednji borac bez imalo muke dobiti. izdrzljivost nikakva, tehnika nikakva, tolerancija na bol nikakva---- sve u svemu nikakav borac

  • nevidljiv_ca 20.03.2010.

    Ovaj bi Fedora pojeo za dorucak, ma nebi smio ni uci mu i ring.

Komentiraj...
Vidi sve komentare