To je to što me zanima!

"Gospodin nepogrešivi": Xavi imao 96 dodavanja, sva točna!

NITKO NI BLIZU Otkako agencija za sportsku statistiku prati nogometna zbivanja, nije zabilježeno da je igrač na jednoj utakmici imao 96 dodavanja bez pogreške...
Vidi originalni članak

Agencija za sportsku statistiku Opta objavila je kako je španjolski nogometni reprezentativac i veznjak Barcelone, Xavi, u sinoćnjoj utakmici protiv PSG-a ostvario 96 uspješnih dodavanja. Bez i jedne pogreške! Otkako se Opta bavi sportskom statistikom, to je rekord. 

Barcelona je remizirala s PSG-om na Nou Campu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. PSG je poveo preko Pastorea, no Pedro je osigurao Barceloni polufinale. Katalonci su prošli zahvaljujući golu u gostima (prva utakmica završila je 2-2).

Čudesni Xavi predvodio je Barcelonu. Nepogrešivi 33-godišnji kapetan podijelio je 96 točnih dodavanja, oborio još jedan rekord, a Barcelona je šesti put zaredom ušla u polufinale Lige prvaka. Rekord koji će još dugo stajati nepokoren. Kao i onaj Xavijev...

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 1980bena 11.04.2013.

    najbolji vezni igrac na svijetu!

  • klasicar 11.04.2013.

    Znanje cijenim, ali bi mi bilo draže da je prošao PSG. Sada su sve nade u Bayernu s Mandžom.

  • edo0308 11.04.2013.

    Vidiš ti ovih Farcinih licemjera i Hrvatina, a kad Modrić ima isto tako super statistiku u dodavanjima, onda ko ga jebe ionako ne preuzima rizik, baš su miševi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare