To je to što me zanima!

Gospodski potez Nehaja: Neće se žaliti na pogrešnu izmjenu

Primorac iz Biograda ipak će igrati šesnaestinu finala Hrvatskoga nogometnog kupa iako je pred kraj utakmice u Senju prekršio pravila i uveo igrača u četiri navrata
Vidi originalni članak

Nogometaši Primorca iz Biograda razbili su u srijedu senjski Nehaj u pretkolu Hrvatskoga nogometnog kupa 4-0, ali njihov je prolazak došao u pitanje zbog greške pri zamjeni igrača u 87. minuti.

Naime, treneri smiju mijenjati igrače u maksimalno tri navrata, ne računajući poluvrijeme, a Nehaj je to napravio u četiri. Posljednje dvije izmjene napravio je u 87. i 88. minuti, a između toga se igralo.

POGLEDAJTE VIDEO: Senjska bura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da je Nehaj podnio žalbu HNS-u, postojala bi mogućnost da utakmica završi njihovom pobjedom 3-0 za zelenim stolom, ali u predviđenih 48 sati po završetku utakmice to nisu učinili, potvrdio je Josip Brezni, povjerenik natjecanja, prenosi Sportcom.

- Nisu do petka pismeno najavili žalbu, što znači da su odustali od žalbe - kazao je Brezni.

Da jesu, imali bi još 24 sata poslati je. Delegat je poslao dopunsko izvješće koji služi samo za internu upotrebu i prema njemu se mogu kazniti suci jer su dopustili izmjenu u četvrtom intervalu.

Nehaj je, u svakom slučaju, postupio sportski i nije htio ganjati prolazak nakon što je na terenu čisto izgubio. Pritom se odrekao i mogućnosti da kroz eventualne dvije domaće utakmice u šesnaestini odnosno osmini finala protiv Vinogradara, odnosno Lokomotive zaradi po 30.000 kuna.

Primorac će tako sredinom listopada dočekati prvoligaša Varaždin i boriti se za mjesto među 16 najboljih.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Pobotchnick Leeyoobo 03.09.2022.

    Da su južno od Posedarja bilo bi kmekova na najjače

  • Ugodan 03.09.2022.

    Čvrsta ruka i poštenje Sveta voda i krštenje

  • 03.09.2022.

    Mi dalmatinci neznamo nego posteno,takvi smo🤷🏻‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare