To je to što me zanima!

Gotal otišao u Švicarsku, još trojica na čekanju na Poljudu

Na Poljudu je u tijeku igra živaca. Nakon što je Sandro Gotal otišao u St. Gallen, za stolom su, nasuprot čelniku Marinu Brbiću, ostali još Maloča, Vršajević i Mezga...
Vidi originalni članak

Čim je Hajduk obznanio kako više ne računa na Maloču, Vršajevića, Gotala i Mezgu, počela je napeta igra živaca u kojoj samo jedan krivi potez košta stotine tisuća eura. Naime, svi spomenuti igrači imaju važeće ugovore i mogu mirne duše sjediti na tribinama te svakog prvog u mjesecu doći po svoju plaću. Zato su njihov uvjet odlaska iz Hajduka čisti papiri bez odštete.

No ni Brbić nije bez aduta. Iako bi Nadzornom odboru teško objasnio plaćanje skupih ugovora trojici igrača na tribinama, njegov je najjači adut vrijeme.

Godina pauze za Maloču, Vršajevića ili Mezgu bila bi pogubna i zato Brbić strpljivo čeka, vjeruje da će igrači radije platiti odštetu nego pauzirati čekajući slobodne papire.

U toj prilično napetoj igri živaca zasad je prvi popustio Sandro Gotal. U dogovoru s Hajdukom potpisao je za švicarski St. Gallen, a Splićani će s uštedama na neisplaćenim plaćama inkasirati oko 200.000 eura odštete.

Na potezu su sada i ostali. Za Vršajevića postoji nekoliko konkretnih ponuda, Maloča ima ponudu iz Poljske, Mezga iz Slovenije, no sva trojica kalkuliraju. Brbić računa da na svakome od njih može zaraditi između 150.000-400.000 eura.

Naizgled se čini da se na Poljudu ništa ne događa, ali nervoza iz dana u dan raste i pitanje je tko će nakon Gotala prvi popustiti. Brbić ili netko od igrača...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 18.09.2019.

    Sandro mi je bio najdrazi igrac

  • lionjumps 29.06.2015.

    zasto tjerate Malocu....on je bas ono davao sebe za Hajduk...i rijecima i igrom

  • drmm 28.06.2015.

    ...evo kako radi *veliki*,a u stvari klubić mali,s juga lijepe naše...ne plaća svoje igrače...žalosno...!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare