To je to što me zanima!

Gotova je agonija: Hasić odlazi u Bešiktaš, Dinamo će zaraditi

Mladić je potom preselio u Istanbul i čekao rasplet priče s Bešiktašem s kojim bi trebao konačno potpisati do 2024. godine, dva tjedna nakon što mu je i službeno istekao ugovor s Dinamom (17. prosinca)
Vidi originalni članak

Izgleda da je gotovo. Nakon što je po odlasku iz Dinama upao u crnu rupu treniranja bez utakmica i ugovora s bilo kojim klubom, Ajdin Hasić (18) potpisat će ugovor a turskim Bešiktašem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bosanskohercegovački nogometaši prije više od godinu dana otišao je iz Dinama. Ajdinov otac uime svog sina izigrao je dogovor s Dinamom pa je od dva ponuđena ugovora potpisao samo onoj o raskidu stipendijskog, ali ne i novi ugovor.

TURCI TVRDE Ajdin Hasić, napokon: Dinamov talent potpisat će za Bešiktaš

Sve je završilo u rukama odvjetnika, a Arbitražni sud u Hrvatskoj odlučio je u Dinamovu korist. Hasić je bio jedan od najvećih talenata Dinamove škole nogometa, a i jedan je od najsjajnijih nogometnih BiH dragulja.

AJDIN HASIĆ (18) Izgubio je spor sa Dinamom, a sad će na sud i sa Bešiktašem?

Mladić je potom preselio u Istanbul i čekao rasplet priče s Bešiktašem s kojim bi trebao konačno potpisati do 2024. godine, dva tjedna nakon što mu je i službeno istekao ugovor s Dinamom (17. prosinca).

Zagrepčani će profitirati od cijelog posla, a iznos se kreće između 200 i 300 tisuća eura. Na kraju dana, nakon cijele sage, i nije loše.

 
Idi na 24sata

Komentari 29

  • Plava Krv 31.01.2020.

    Koja agonija? Pa ja sam zaboravio da on uopce postoji! Eto sta se desi kad pohlepni roditelji vode racuna o karijeri djeteta a ne profesionalci. Dinamo dobije 300,000+ Eura postavi primjer drugim roditeljima da ne pomisle napravit slicnu stvar i momak izgubi vise od godinu dana igranja. WIN WIN WIN za Dinamo!

  • 31.01.2020.

    Idi svojim putem i ne okreći se sine.Nisi ti nikakav talent.Marin je bolji od tebe.

  • mestar 30.01.2020.

    Neznamo kolko je godina bio u omladinskom pogonu moze arbritrazni hns presudit kako hoce ali uefa je odredila davno kolko koji klub moze dobit za svaku godinu sprovedene u omladinskom pogonu prema tome dobit ce kolko je po propisima uefa isto kao svi ostali.Ugovor je raskinut ajdin nije bio punoljetan, roditelji nisu potpisali novi ugovor i nema zakona po koje ga dinamo moze zadrzat kad postane punoljetan u stvari po zakonu moze jos i tuzit roditelje sto su potpisali taj prvi ugovor jer nije bio punoljetan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare