To je to što me zanima!

Talijani pišu da je gotovo: Ivan Perišić na posudbi u Bayernu!

Kako javljaju svi relevantni talijanski mediji predvođeni Sky Sport Italiom, Perišić nije otišao s momčadi u Valenciju na prijateljsku utakmicu već će umjesto toga put Münchena na liječnički pregled
Vidi originalni članak

Ivan Perišić novi je igrač Bayerna. Inter je dogovorio sve uvjete s bavarskom momčadi, a ona glasi pet milijuna eura za posudbu sada i opcija otkupa za 20 milijuna na kraju iduće sezone, javlja ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano.

Kako javljaju svi relevantni talijanski mediji predvođeni Sky Sport Italiom, Perišić nije otišao s momčadi u Valenciju na prijateljsku utakmicu već će umjesto toga put Münchena na liječnički pregled.

Iako se dovodio u vezu s Manchester Unitedom i bio vrlo blizu prelaska na Otok, Perišić će karijeru nastaviti u redovima njemačkog prvaka.

Epilog je to događaja u kojem se Bayern trebao pojačati Leroyem Saneom iz Manchester Cityja. No, mladi krilni napadač je ozlijedio križne ligamente koljena i s travnjaka će izbivati do veljače.

Bayern je stoga brzo reagirao i pronašao mu zamjenu u Perišiću, koji nakon četiri godine napušta Giuseppe Meazzu.

Perišić je u Inter stigao 2015. iz Wolfsburga u transferu vrijednom 19 milijuna eura. Za vrijeme provedeno u gradu mode odigrao je 163 utakmice u svim natjecanjima zabivši 40 golova uz 37 asistencija.

Bit će mu to sedmi klub i kruna karijere nakon što je redom igrao za Sochaux, Roeselare, Brugge, Borussiju Dortmund, Wolfsburg i Inter.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Minkem 10.08.2019.

    Kako iz intera oso u bayern. Pa ivan je vec 3 godine u manchesteru. 24 sata opet sire lazi

  • 10.08.2019.

    Odlično što se odlučio za drugi klub i sretno

  • mestar 10.08.2019.

    Nasi igraci su se oduvjek najbolje ssnalazili u Njemackoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare