To je to što me zanima!

Gotova sezona? Kobe Bryant ponovno je na listi ozlijeđenih

Kobe Bryant prije manje od godinu dana ozlijedio je Ahilovu tetivu. Oporavio se i vratio na parket, ali nakon samo 6 utakmica ozlijedio je koljeno i morao na operaciju
Vidi originalni članak

Nekoć najbolji košarkaš svijeta, Amerikanac Kobe Bryant, vjerojatno je završio sezonu. Američki mediji pišu kako je Kobe Bryant ostao u Los Angelesu na pretragama, dok je njegova momčad krenula na gostovanje kod Oklahoma City Thundera i San Antonio Spursa.

Lakersi bi uskoro trebali i službeno objaviti kako Kobe Bryant više neće igrati ove sezone. Prije manje od godinu dana Bryant je ozlijedio Ahilovu tetivu. Vratio se na parket, ali nakon samo šest utakmica stradalo je koljeno. 

Kobe je morao na operaciju i čini se kako ga ove sezone nećemo gledati na parketu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MrHorilij21 14.03.2014.

    Second place just means you're the first loser. To je bilo kada su 2007 izgubili finale, u toj se izjavi vidi koliko on želi biti prvi, želi biti najveći, i za mene je, ne zato što je to tako, nego zato što nisam imao priliku gledati Jordana, sa svojim pišljivih 16 godina, on je najbolji kojeg sam ikad gledao, a gledam nba od svoje 9-e godine, a od 11-e ju i shvaćam i znam sve klubove i ja njega obozavam, omiljeni mi je igrac, i kao navijaču lakersa, jako mi je teško kada se probudim u 2 sata i gledam onakvu očajnu igru, da kobe igra, samom svojom pojavom bi motivirao igrace i dosli bi makar do PO, i po meni je suludo govoriti da je LeBron bolji od njega, pa ljudi dragi, Kobe je gotovo dobar kao on sa 33-34 godine kada je imao, i nemojte mi reći da će LeBron osvojiti 5 prstenova do 33, on se prodao, napustio je svoj klub koji ga je stvorio zbog trofeja, dok Kobe, kao gospodin je rekao u kakvoj god situaciji L.A bio, on će završiti karijeru tamo, institucija, ako ne prvi, onda drugi svih vremena, sigurno! :)

  • Leones_1 12.03.2014.

    Pa bilo bi besmisleno da se vraća u trenutku kad Lakersi ionako igraju "propalu" sezonu bez šansi za PO. Logična je odluka da ne igra i da se dobro spremi za iduću sezonu gdje bi uz pojačani roster mogli biti daleko konkurentniji.

  • Legenda17 12.03.2014.

    Jednostavno je Kobe previše nosio Lakerse u određenim periodima, od Shaqovog tradea pa do dolaska Gasola bio je jedini vrijedan Lakersovog imena u LA-u. Ne volim ga, ali se nadam da ću ga još jednom vidjeti na parketu, zaslužio je

Komentiraj...
Vidi sve komentare