To je to što me zanima!

Gotovina poručio 'kaubojima': Idući put ćete sigurno do zlata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Slavko radi dobro, mislim da su super tim. Idući put će biti bolje, sigurno će doći do zlata, poručio je rukometašima Ante Gotovina, na 20. obljetnici oslobođenja Peruče
Vidi originalni članak

Proteklog tjedna za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva u Španjolskoj govorilo se samo o velikoj pobjedi Hrvatske nad Francuskom, ali i o Anti Gotovini.

Hrvatski general postao je opet top tema nakon što se otkrilo da je motivirajuću SMS poruku igračima uoči četvrtfinalne utakmice s Francuzima poslao upravo on. Nakon poraza od Danske, mnogi su poželjeli da je još jednu poruku poslao uoči polufinala. 

Gotovina se kratko osvrnuo na osvajanje bronce na obilježavanju 20. obljetnice akcije Hrvatske vojske u kojoj su oslobodili hidroelektranu Peruču.

- Super. Slavko radi dobro, mislim da su super tim. Idući put će biti bolje, sigurno će doći do zlata - rekao je oslobođeni general.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • WOMANIZER 28.01.2013.

    u to smo sigurno, možemo puno očekivati od ove nove generacije!

  • Irinej 28.01.2013.

    Kako da ne...Mozda da tebe stave za izbornika....

  • Cro Cop 28.01.2013.

    SDP-ova bagra i propalice pljuju po Generalu Gotovini i uspjesnim i zasluznim ljudima u Hrvatskom rukometu Lini Cervaru, Slavku Goluzi i Zoranu Gobcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare