To je to što me zanima!

Gotovo je?! Brat vlasnika PSG-a: Messi stiže, sve smo dogovorili!

Parižani su zakupili Eiffelov toranj, španjolska Marca javlja kako je Messi zasigurno u PSG-u. Čini se da će to biti to, i to za nevjerojatnu svotu od 35 milijuna eura po godini
Vidi originalni članak

U petak je Marca javila kako će Leo Messi postati novi igrač PSG-a. Također, pariški klub je i zakupio Eiffelov toranj, a zadnji put su to napravili na dan kad su objavili transfer Neymara.

SVE ZA MESSIJA PSG zakupio Eiffelov toranj za 10. kolovoza?! Zadnji put to je učinio da predstavi Neymara

Da će Messi postati član Parižana, otkrio je i Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, brat katarskog emira Tamima bin Hamad Al Thanija koji je vlasnik PSG-a.

- Pregovori su uspješno završeni, uskoro će biti predstavljanje - poručio je Al Thani.

Prema francuskim medijima Messi bi s Parižanima trebao potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan čak 35 milijuna eura po sezoni.

IVAN RAKITIĆ ZA 24SATA 'Znam da ova odluka nije bila laka ni za Messija, ni za Barcu'

PSG već u svojim redovima ima neka nevjerojatna imena, a ovo ljeto pojačali su se do čudesne razine. Uz već prisutne Neymara i Kyliana Mbappea sad će biti i Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi i očigledno - Leo Messi!

VIDEO: NEMA POVRATKA Golema tuga i bol zbog Messija: Navijači jecali ispred stadiona

Navijači u Barceloni plaču u očaju jer je njihov heroj otišao nakon 21 godinu, ali zato su u Parizu oduševljeni. Nekom smrkne, nekom svane...

Idi na 24sata

Komentari 93

  • banalni kanjon 07.08.2021.

    Bit će tu još svašta.Nije to gotovo.

  • Slender 07.08.2021.

    Nema goreg kluba od P$G-a. Totalno dno.

  • 07.08.2021.

    Ocito za Psg ne vrijedi financijski fair play,ništa čudno,nema veće mafije od Uefe,i to je razlog zašto bi osnivanje natjecanja bez Uefe bila dobra stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare