To je to što me zanima!

Gotovo je! Lovre Kalinić ujutro leti za Gent, Hajduku 3,1 mil. €

Hajdukov kapetan u utorak će otputovati u Belgiju gdje bi nakon liječničkg pregleda trebao potpisati ugovor s Gentom. Belgijski klub za hrvatskog golmana platit će 3,1 milijun eura
Vidi originalni članak

Lovre Kalinić bi sutra trebao otputovati u Belgiju, gdje bi nakon liječničkog pregleda trebao potpisati ugovor s Gentom. Kruna je to desetodnevnih pregovora, u koje su se nakratko uključili i Anderlecht i Rennes, no nisu uspjeli poremetiti posao Genta, koji je prvotnih 2,5 milijuna eura na koncu podigao na 3,1 milijun, te time učinio Lovrin transfer najskupljim transferom jednog golmana u Hrvatskoj. Kalinićev transfer nadmašit će tako tri milijuna eura vrijedan transfer Vedrana Runje iz Marseillesa u Standard u ljeto 2004. godine.

Od transfera će Hajduku pripasti 2 milijuna eura, dok bi Lovre uz 600.000 eura od samog transfera, trebao primati i oko 750.000 eura godišnje. 

Do potpisa transfera ostaje dogovoriti još jedan detalj, Hajduk je u zamjenu za plaćanje u ratama, tražio postotak od budućeg Lovrinog transfera, no to ne bi trebala biti prepreka. Mogli su Splićani uzeti nešto manje eura, ali odmah, no Hajduk više nije u financijskim problemima i nije mu problem naplatiti transfer u ratama, a i za Lovru i za klub ljepše zvuči kad je transfer rekordan, pa makar i među golmanima.

Odlazak Lovre Kalinića ostavlja upražnjeno mjesto na golu, na koje reflektiraju trojica golmana. Prije svih Lovrin prirodni nasljednik, mladi reprezentativac Ivo Grbić, potom i iznimno daroviti Karlo Letica, te iskusni Dante Stipica koji već godinama strpljivo čeka svoju priliku.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • loc 26.12.2016.

    Samo malo...reprezentativac i to ozbiljni prva zamjena Subašiću,najbolji vratar lige 2-3 godine unazad,u europskim pretkolima spasava Hajduk odma protiv amatera i dovede ih do zadnjeg pretkola,znaci valjda jedini Hajdukovac za kojeg mozes reci da je kvaliteta vise i 3.1 mil pa sramota sramote...a prije neki dan su se kleli da ispod 5 nejde nikud pa jednostavno kazete da je Mamić lopov istina vjerojatno je al je lopov koji nesto i postigne za klub a u Hajduku ima 100 lopova koji samo uzimaju i ne uspijevaju klub stavit na noge vec 10+godina

  • torcidaaa1950 26.12.2016.

    Molim Hajduk iz sva sraca ali stvarno su idioti za toliko malo love ga pustili!

  • nokia010 26.12.2016.

    Solidne pare. Ziveo Hajduk ponos navijaca i osnivaca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare