To je to što me zanima!

Gotovo je: Thiago Alcantara u Bayernu sljedeće četiri godine

Thiago Alcantara je bio velika želja našeg novog trenera Pepa Guardiole, rekao je Rummenigge nakon što je Bayern kupio veznjaka od Barcelone za 25 milijuna eura
Vidi originalni članak

Iako je transfer bio izvjestan zadnja dva dana u nedjelju je dobio službenu potvrdu - Thiago Alcantara novi je igrač Bayern Münchena!

Na službenoj stranici Bavaraca potvrđeno je da su Bayern i Barcelona u nedjelju sklopili ugovor oko dolaska 22-godišnjeg veznjaka u minhenski klub.

Alcantara će u narednih nekoliko dana stići u München te će potpisati četverogodišnji ugovor, koji će trajati do 30. lipnja 2017.

Transfer je vrijedan 25 milijuna eura, a Bayern će Kataloncima odmah platiti 20 milijuna eura.

- Thiago Alcantara je bio velika želja našeg novog trenera Pepa Guardiole. Zadovoljstvo nam je što smo uspjeli realizirati ovako veliki transfer. Thiago je nedavno izabran za najboljeg igrača U-21 Europskog prvenstva, sjajan je igrač sa sjajnom perspektivom te ojačati Bayern - rekao je izvršni direktor Bavarac Karl-Heinz Rummenigge.

Thiago je bio velika želja Manchestera Uniteda, koji je bio na pragu potpisivanja igrača, ali Bayern ga je praktički '5 do 12' oteo 'crvenim vragovima'.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • formet 15.07.2013.

    decak bi imao zacementirano mjesto u unitedu a ovako je sam sebi uskocio u stomak! guardiolun burazer mu je menader tako da nije ni cudo sto je u bayernu zavrsio!

  • Lob 15.07.2013.

    Šteta za njega jer će propast u Bayernu i šteta za Bayern jer će mu ovoliki broj kvalitetnih veznjaka samo narušit atmosferu u svlačionici... Da je imao barem grašak u glavi otišao bi u Man utd koji ima korničan nedostatak kvalitetnih veznjaka i tamo bio car... a ovdje može završit u HSVu za godinu dvije sjedenja na klupi...

  • maree9999 15.07.2013.

    rasprodaja u barci

Komentiraj...
Vidi sve komentare