To je to što me zanima!

Vlašić nakon pregleda: Velika je kontuzija, ali nije ništa puklo

'Veznjak Nikola Vlašić, koji je morao biti zamijenjen u utakmici protiv Ahmata, pregledan je kod liječnika. Otkrivena je kontuzija u području lijevog gležnja', poručili su Moskovljani
Vidi originalni članak

Nogometaši moskovskog CSKA u dvoboju 29. kola prvenstva igrali su protiv Ahmata i pobijedili s 1-0, ali ono što je zabrinulo hrvatske navijače jest ozljeda Nikole Vlašića (21) koji je morao napustiti igru u 62. minuti. 

Prve informacije govorile su kako je stradalo koljeno,ali ipak se radi o gležnju, a Vlašić je u nedjelju odradio pretrage. Oglasio se moskovski klub priopćenjem na službenoj stranici kluba:

"Veznjak Nikola Vlašić, koji je morao biti zamijenjen u utakmici protiv Ahmata, pregledan je kod liječnika. Otkrivena je kontuzija u području lijevog gležnja. Odluku hoće li igrati protiv Krila Sovjetov bit će donesena dan prije utakmice".

Sam Nikola nam je javio iz Moskve:

- Nije ništa puklo, pokazuje snimka, ali velika je kontuzija. Nema prognoze kolika će biti stanka, ali ja se nadam da ću se brzo oporaviti.

Jasno je kako se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi i Vlašić bi trebao biti na dispoziciji Nenadu Gračanu za Europsko prvenstvo U-21 selekcija u San Marinu i Italiji. Pauzirat će najduže dva tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare