To je to što me zanima!

Gračan: Slovenija je protivnik po mjeri, važan je i rezultat

Utakmica nam je vrlo važna jer se radi o zadnjoj provjeri prije kvalifikacijskog dvoboja protiv Ukrajine u svibnju, izjavio je izbornik mlade reprezentacije, Nenad Gračan...
Vidi originalni članak

Hrvatska U-21 reprezentacija odigrat će u srijedu u Koperu utakmicu protiv slovenske vrste, s početkom u 15 sati. Za utakmicu će se pripremati u Umagu, a mladi reprezentativci iz Italije doći će izravno u Umag. Izbornik Nenad Gračan za ovu akciju ipak neće moći računati na braniča Rome Tina Jedvaja, zbog ozljede koju vuče već desetak dana.

- Utakmica nam je vrlo važna jer se radi o zadnjoj provjeri prije kvalifikacijskog dvoboja protiv Ukrajine u svibnju. Mi ćemo, osim toga, priliku dati i nekim mlađim igračima koji će ući i u sljedeći ciklus, iz 1994. i 1995. godišta - rekao je Gračan te dodao:

- Važan je i rezultat, igramo protiv protivnika po mjeri. Slovenija je agresivna momčad i dobro igra u svojoj kvalifikacijskoj skupini. Primjerice, pobijedili su Bugarsku u gostima 5-1. Ozbiljan su suparnik - zaključio je izbornik te se osvrnuo i na slučaj Marka Livaje koji je ponovno suspendiran. 

- Ima kvalitete koje su nam zanimljive, ali postoje određeni kriteriji što se tiče reprezentativaca. Ne možemo raditi protiv kluba koji ga je suspendirao, a on mora razmišljati na drugi način kako bi dobio priliku u reprezentaciji, završio je Gračan. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • armada20 03.03.2014.

    Sloveniju bi trebali dobit,ali to je prijateljska pa je svašta moguće

  • nopliz, nopliz 03.03.2014.

    ne ulijeva mi gračan povjerenje za tu funkciju ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare