To je to što me zanima!

Špekom, kobasicama i rakijom dočekali su uplakanog prvaka!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oko 400 stanovnika zagrebačke gradske četvrti Gračani ispred tunela na Sljemenu dočekali su svog sportskog heroja i susjeda, osvajača Velikog kristalnog globusa
Vidi originalni članak

Ivica je na veliku feštu priređenu njemu u čast stigao u pratnji djevojke Ellin, sestre Janice, majke Marice i oca Ante Kostelića. Organizatori su ga dočekali domaćim špekom, kobasicama i rakijom.

- Hvala svima što ste došli i što ste otpjevali pjesme koje mame suze. Ovo je najljepši doček koji sam mogao zamisliti - rekao je Ivica okupljenima uz podlogu tamburaške glazbe i dodao: 

- Prošao sam puno puta kroz ovaj tunel kad sam išao na Sljeme na trening pa sada ovdje imamo pravu feštu - završio je Ivica i zaplakao.

U tom trenutku, emocionalno shrvanom Ivici u pomoć je pritekao otac Ante.

- Sretan sam što smo ovo vidjeli. Kad netko nešto voli i živi za to, nagrada stigne kad tad. A još kada imate ovakvu podršku svojih najbližih, ona znači još i više.

Ivicu su došli pozdraviti, kako najmlađi, tako i najstariji obožavatelji. Gračanci za njega kažu da je sustanar iz snova. 

- Super je susjed. Nikad ne radi tulume i vrlo često je na putu - rekla je baka Katica (60).

Organizacija fešte počela je još u siječnju kada su čelnici mjesne zajednice Gračani kontaktirali direktora reprezentacije  Vedrana Pavleka i sve dogovorili.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • uzvišeni2 22.03.2011.

    ajmeee dosadni ste sezona je zavrsila kostelic nije nista postiga dosta o njemu

  • žižula 22.03.2011.

    a di su sarme??????

  • nitkobitan 22.03.2011.

    tako mi je drago zbog njega!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare