To je to što me zanima!

'Građani' u strahu: Moguće je da je cijela momčad zaražena

Utakmica Manchester Cityja i Evertona odgođena je par sati uoči početka zbog pozitivnih nalaza u redovima 'građana'. Iz kluba se boje da to nije kraj priče, već da ih ima još zaraženih
Vidi originalni članak

Manchester City našao se u velikim problemima zbog pozitivnih nalaza na korona virus u svojim redovima. Prije četiri dana objavili su da su zaraženi Gabriel Jesus, Kyle Walker i dva člana stručnog stožera, a sad se pribojavaju da je cijela momčad zaražena jer su svi boravili u istom hotelu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još su najmanje tri igrača zaražena, a iz manchesterskog kluba vjeruju da su 'pokupili' koronu u Londonu gdje su igrali utakmicu Carabao Cupa s Arsenalom prošli tjedan, a upravo su iz londonskog kluba objavili kako je njihov stoper Gabriel pozitivan na korona virus.

NOVI POZITIVNI Korona poharala Man. City: Odgođen je derbi s Evertonom

Naknadnim testiranjem odlučit će se hoće li biti odgođena nedjeljna utakmica protiv Chelseaja

Igrači provode užasno puno vremena zajedno. Klub je strog sa sljedećim protokolima, ali pokazuje koliko se lako širi (op.a. korona virus). Sada je zabrinutost da je još više igrača na pozitivno - rekli su izvori iz kluba za The Sun.

Identiteti zaraženih igrača nisu potvrđeni, ali branič Aymeric Laporte pozvao je sve da slijede protokol.

- Kao što vidite, očito još nije gotovo .. molim vas, sjetite se da se morate pridržavati pravila i zaštititi sebe i svoju obitelj - napisao je na Twitteru stoper Manchester Cityja.

Podsjetimo, jedan od zaraženih, Kyle Walker, je tijekom prvog 'lockdowna' prekršio korona protokol zbog druženja s prostitutkama.

I TO UOČI BOXING DAY-A Problemi za Pepa: Gabriel Jesus i Walker imaju korona virus...

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hadred18 29.12.2020.

    Ja ne znam hoće li se živi izvući iz te situacije...

  • 29.12.2020.

    Cijela momcad zarazena, nitko nije znao 😂

  • VOLBEAT 29.12.2020.

    Ha, ha, što im je, kašljucaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare