To je to što me zanima!

Gradonačelnik Gorice pozvao Šukera na razgovor za kamp

Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice, dopisom HNS-u pozvao je predsjednika Davora Šukera na razgovor. Gorica želi biti mjesto novog kampa
Vidi originalni članak

Velika Gorica želi kamp Hrvatskog nogometnog saveza, priopćili su iz toga grada na svojim službenim stranicama.

Gradonačelnik Dražen Barišić uputio je službeni poziv na sastanak predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru na kojem bi razgovarali o izgradnji kampa.

- Prateći događanja posljednjih mjeseci te nastalu situaciju vezanu uz izgradnju kampa HNS-a, vjerujem da ste upoznati sa spremnošću Grada Velike Gorice da, uvažavajući sve naše postojeće infrastrukturne, prometne i ostale razvojne prednosti, istaknemo namjeru da i Vama i izvršnom predsjedniku prezentiramo sve što smo do sada učinili i s čime raspolažemo, kao i koje obveze smo spremni preuzeti na sebe kako bi hrvatski nogomet dobio što kvalitetnije uvjete za razvoj - stoji u dopisu.

Prvotni je plan krovne organizacije hrvatskog nogometa bio kamp na Sveticama, no zbog neslaganja s Gradom Zagrebom i Zagrebačkom nadbiskupijom oko korištenja zemljišta ta je opcija definitivno otpala.

Savez i Velika Gorica već surađuju na izgradnji terena s umjetnom travom na gradskom stadionu koji bi trebao biti gotov u drugoj polovici travnja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • GJURO 31.03.2015.

    Napokon netko pametan

  • Popolo 30.03.2015.

    VG bi bila odlicna lokacija, ponajprije zbog blizine aerodroma a onda zbog ostalih pogodnosti.

  • legaos 30.03.2015.

    Gorica,Velika...bilo gdje samo ne Zagreb pa niti jedna repka nema kamp u velikom gradu to bi bio čisti interes Mamića

Komentiraj...
Vidi sve komentare