To je to što me zanima!

Gradski derbi - Dinamovci plaćeni za pet komada

Pobijediti Ćiru? Ha, ha... U dobrim smo odnosima, ali treba dokazati tko je najbolji u gradu, rekao je Zvonimir Soldo u uvertiri utakmice protiv Zagreba
Vidi originalni članak

Igrači Dinama neće biti motivirani, glasno je upitao i skočio na noge Ćiro Blažević.
- Kažem vam, Zdravko Mamić ući će prije utakmice u svlačionicu i zagrmiti: 'Dajte im pet komada, a ja ću vama duple premije’. Pa znam ga dobro - “graknuo” je trener Zagreba.
Ćiro je pričao kao na megafon, a Soldo je jedva čujno šaptao:
- Dobro su otvorili prvenstvo, u ovom dijelu nemaju poraz. Ali mi idemo po pobjedu. Uostalom, potrudit ćemo se pobijediti sve do kraja.
Razlika između dva gradska kluba je trideset bodova, između dva trenera trideset i “kusur” godina. Ćiro i Soldo dva su različita svijeta. Soldo će na iole “škakljivo” pitanje uzmaknuti, reći: “nije za javnost”. A Ćiro nikad. Štoviše, obožava ih.
- Obećavam da ću pobijediti iako se oni spremaju 'pregaziti’ nas. Pa zbog nas su ispali iz Europe. Četiri dana uoči najvažnije utakmice sezone, HSV-a, igrali su protiv nas u najjačem sastavu i dobili 6-3. Nisu nikog htjeli odmarati - vikao je Ćiro, a Soldo je odgovorio:
- Ćiro dodatni motiv? Ha, ha. U dobrim smo odnosima, ali treba pokazati tko je prvi u gradu.



SAMMIR I MODRIĆ SPREMNI ZA ZAGREB
Nakon Sammirove ozljede gležnja na Dvoranskom PH Soldo će konačno moći računati i na njega, a od visoke temperature oporavio se i Dinamov kapetan Luka Modrić.
- Luka se vraća. Trčkara i vjerujem da će biti spreman. Sammir se potpuno oporavio, ali nedostaje mu utakmica - rekao je Soldo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gremljin 18.03.2008.

    ako se po jutru dan poznaje, zagreb sutra pobjeđuje

  • Ponosna_Hrvatica 18.03.2008.

    Ćiro p...lemeniti Blažević opet brblja. Zagreb 0 : 7 Dinamo

  • domagojbbb 18.03.2008.

    dinamo je najjači klub u gradu, ali Ćirohito je najjači trener u gradu! živa legenda!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare