To je to što me zanima!

Gradsko vijeće Trogira odobrilo je projekt Hajdukovog kampa...

''Gradnja nogometnog kampa Hajdukov kapitalni projekt, naš najvažniji infrastrukturni projekt u 21. stoljeću i čvrsti temelj bez kojeg se klub ne može razvijati i napredovati'' kazao je Brbić
Vidi originalni članak

Trogirski gradski vijećnici usvojili su na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća točku 6. dnevnog reda "Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za sklapanje sporazuma o poslovnoj suradnji s HNK Hajduk". Usvajanje ove odluke označava povijesni dan za HNK Hajduk i trasira put prema izgradnji dugo priželjkivanog nogometnog kampa na lokaciji vojarne u Divuljama.

POGLEDAJTE VIDEO: Splićani u Maksimiru prije trijumfalnog derbija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mnogo puta do sada ponavljali smo i vjerujem da ste svi toga svjesni, kako je gradnja nogometnog kampa Hajdukov kapitalni projekt, naš najvažniji infrastrukturni projekt u 21. stoljeću i čvrsti temelj bez kojeg se klub ne može razvijati i napredovati. Zato s izuzetnim ponosom možemo potvrditi da se danas nalazimo na polaznoj točki jedne velike priče na kojoj se dugo i u tišini radilo, a koja će nam osigurati kontinuitet odgoja i proizvodnje elitnih igrača, talentiranih nogometaša i kvalitetnih osoba, što je kroz cijelu povijest krasilo Hrvatski nogometni klub Hajduk i našu Akademiju "Luka Kaliterna" - kazao je predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić, koji se nakon sjednice Gradskog vijeća sa suradnicima uputio na lokaciju budućeg kampa...

Ovo bi mogao biti početak jedne jako lijepe priče, no za sada je previše nepoznanica, prije svega tko će financirati investiciju koju Brbić procjenjuje na vrijednost od oko 10 milijuna eura.

 - Na potezu je grad Trogir koji mora izvršiti prenamjenu prostora, već u tijeku tog procesa angažirati ćemo ljude da rade na idejnim rješenjima, a do tada bi imali pouzdaniju informaciju o cijeni. Očekujemo da bi do kraja iduće, 2021. godine, mogli ishodovati građevinsku dozvolu - kazao je Brbić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • AdriaticDream 17.07.2020.

    Oče li ga gradit prije onog u Žrnovnici ili poslin?

  • Itachi 17.07.2020.

    ..."za sada je previše NEPOZNANICA, prije svega TKO ĆE FINANCIRATI investiciju koju Brbić procjenjuje na vrijednost od oko 10 MILIJUNA EURA."

  • ante_tony 17.07.2020.

    Nesto dobro.. Nek se radi gradi. Svaki ozbiljan klub mora imati svoj kam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare