To je to što me zanima!

Grand Slam: Dva derbija odlučuju o borbi za naslov

Manchester United bez Rija Ferdinanda na Old Traffordu dočekuje Liverpool, dok Arsenal nakon četiri uzastopna remija gostuje kod Chelseaja
Vidi originalni članak

I prije tri mjeseca isti dan igrali su Manchester i Liverpool te Chelsea i Arsenal. Englezi su taj dan nazvali “Grand Slam Sunday”. Isto su napravili i ovoga puta, a jedina iznimka je što se dva velika derbija ovoga puta igraju na Uskrs.
- Pobjeda na Old Trafordu vratila bi nas u borbu za naslov - kaže Rafa Benitez, unatoč zaostatku od 11 bodova za Unitedom.
U Londonu se na Stamford Bridgeu igra veliki gradski derbi, a ulog je golem - poraženi vjerojatno otpada iz utrke za naslov.
- Želimo Arsenalu uzvratiti za poraz iz prosinca. Igramo dobro, u zadnje dvije utakmice dali smo deset golova i očito je da smo u sjajnoj formi - rekao je Joe Cole, trenutačno najopasniji igrač Chelseja.

ARSENAL PROKOCKAO PREDNOST
Otkako se ozlijedio Eduardo da Silva, londonski Arsenal prosuo je čak osam bodova, a da pritom ni jednom nije izgubio?! U Premiershipu nisu nikoga pobijedili od 11. veljače (Blackburn).
Nakon 2-2 s Birminghamom, remizirali su još triput uzastopce i izgubili prvo mjesto. Sad zaostaju tri boda za vodećim Manchester Unitedom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Arsenalgirl 23.03.2008.

    Arsenal pobjeđuje, nemate frke....

  • luckystrike 23.03.2008.

    Manchester bi mogao do sva tri boda iako će biti jako teška utakmica mislim da Liverpool ovog puta može biti sretan ako izvuče bod.Manch.-Liverpoll=Čista 1 Arsenal je dobra momčad,ponajprije dosta mlada i zelena ali izbacili su veliki Milan staru lokomotivu koja je počela gubiti korak,svakako nisu za otpisati ali poslje ozljede eduarda nisu u najboljoj formi i danas moraju do bodova pa ako ne i do sva tri.Chelsea-Arsenal=X2

  • gunnerica_4 23.03.2008.

    ARSENAL 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare