To je to što me zanima!

Grande Nikola! Kalinić je donio pobjedu Milanu s dva komada...

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić otvorio je svoj golgeterski konto u Milanu. Dvaput se upisao u strijelce protiv Udinesea, a oba gola neodoljivo podsjećaju na Pippa Inzaghija
Vidi originalni članak

Nikola Kalinić napokon je dočekao prve golove za svoj novi klub u četvrtom nastupu. Milan je svladao Udinese na San Siru u četvrtom kolu talijanskog prvenstva, a hrvatski nogometni reprezentativac zabio je oba gola.

Nova "sedmica" crno-crvenih upisala je prvijenac u 22. minuti utakmice nakon oštrog ubačaja Davidea Calabrije s desne strane. Nikola se odlično snašao sa svega četiri metra udaljenosti i proslijedio je loptu u mrežu u stilu Pippa Inzaghija.

Vrlo sličan bio je i drugi Kalinićev gol samo devet minuta potom, tri minute nakon što je Udinese izjednačio preko Kevina Lasagne. Korner je na peterac glavom preusmjerio Franck Kessié, a Nikola se snašao kao "lisica u šesnaestercu" za 2-1.

Kalinić je u 82. minuti zabio i treći gol koji je prvotno priznat, ali su mu ga poništili nakon pregleda videotehnologije zbog zaleđa. Radilo se o centimetrima... Nikola je uz pljesak tribina u 85. minuti izašao iz igre.

Milan je pobjedom napredovao na četvrto mjesto ljestvice s devet bodova, a Udinese je s jednom pobjedom na 13. poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Karlo Butić Butigol 17.09.2017.

    Kalinic ce ove sezone zabiti 20+ golova.Mark my words!

  • roksi_1 17.09.2017.

    Zabijaju svi za klubove,a cim igraju za repku nomogu posteno opucati po golu.

  • 17.09.2017.

    Svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare