To je to što me zanima!

Grant u Splitu: Htio sam u Hajduk, ali razišli smo se

Ljudi iz Hajduka željeli su da im pomognem. Na kraju se ipak nismo dogovorili, izjavio je izraelski strateg Avram Grant koji se u Split došao odmoriti
Vidi originalni članak

Nakon ostavke Gorana Vučevića prošle godine, vijest da će bivši trener Chelseya preuzeti Hajduk zagolicala je maštu navijača kluba podno Marjana. Ipak, od dogovora nije bilo ništa, Hajduk je preuzeo Ante Miše, a Avram Grant u Split je stigao deset mjeseci nakon pregovora s 'bilima'. U razgovoru za sportnet kaže da se došao odmoriti, ali i posjetiti svog prijatelja i igrača kojeg je vodio u Izraelu, Giovannija Rossu. Razveselio se i vidjevši Nenada Praliju kojeg je također vodio u Izraelu.
- Čuo sam mnogo lijepih stvari o Splitu i vašoj zemlji. Imam mnogo prijatelja Hrvata, a moj veliki prijatelj Giovanni mi je mnogo toga ispričao i o Hajduku. Prije nisam mogao doći zbog obaveza, a sad je bilo idealno vrijeme za posjet - kaže Grant.
Otkrio je da je do prelaska u Hajduk malo nedostajalo, bio je spreman pomoći, ali nakon razgovora s ljudima iz Hajduka, sve je otišlo drugim smjerom. Bilo mu je žao jer, kako kaže, zna povijest Hajduka i što znači biti trenerom takvog kluba. Posebno je nahvalio Giovannija Rossu za kojeg tvrdi da mora ostati u nogometu jer o njemu zna mnogo te je uvjeren da može pomoći Hajduku, ali i hrvatskom nogometu općenito. Grant će na odmoru u Splitu provesti dva dana, a tada će izvagati ponude i odlučiti gdje će nastaviti svoju trenersku karijeru. O tome bi li Hajduk danas bio na 14. mjestu da je Grant na čelu kluba navijači Hajduka mogu samo nagađati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stardoll 01.09.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • user_34983 31.08.2009.

    još nan samo ti fališ. goni se u k. ti i roso.

  • boys 31.08.2009.

    jebem vam mater tovarsku zaklat cemo vas u zg..

Komentiraj...
Vidi sve komentare