To je to što me zanima!

Grci se čude: Povijesni susret, a stadion će biti poluprazan?!

Olympiakos je u najavi utakmice na službenoj stranici napisao kako će poluprazan Maksimir biti prednost za njih. Ne mogu se načuditi da će biti samo 15.000 ljudi...
Vidi originalni članak

Dinamo od 20.45 dočekuje Olympiakos u trećem kolu Lige prvaka. Pobjeda bi jednom od ova dva kluba mogla otvoriti vrata osmine finala Lige prvaka, ako Arsenal ne osvoji ni bod u dvije utakmice protiv Bayern Münchena što je realan scenarij. Grci se čude najavama o tek 12.000 prodanih ulaznica za večerašnju utakmicu.

"Ako vrijeme bude dobro, doći će još možda pet tisuća. To znači da će pola maksimirskog stadiona biti prazno", pišu u najavi utakmice s Dinamom.

Optimisti će reći, Maksimir će večeras biti polupun. U brojku od 12.000 prodanih karata ulaze godišnje ulaznice i paketi koji su prodani za sve tri domaće utakmice u Ligi prvaka. Na kraju bi na Maksimiru moglo biti oko 15.000 ljudi što nije loša brojka s obzirom na sve što se događa oko maksimirskog kluba.

Olympiakos je na službenoj stranici u najavi utakmice napisao kako Dinamo ne može računati na Arijana Ademija koji je pao na doping testu te dodao kako bi poluprazan stadion mogao biti velika prednost za njih večeras.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • škver 20.10.2015.

    Grci,mi smo ti čudo neviđeno!

  • Saraj Malo 20.10.2015.

    dali je snidaric ikad napiso ilakav dobar clanak o dinamu?

  • ToniMontana 20.10.2015.

    12000- 15000 tisuca gledatelja je senzacija za NK Mamic. Na zadnjoj domacoj utakmici je bilo 50 !!! gledatelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare