To je to što me zanima!

Grcić: Česi su stari znanci, ali trebamo gledati svoju kvalitetu

Teško sam proživljavao susret s tribine jer nisam mogao pomoći svojim suigračima. No oni su odradili jako dobar posao, rekao je Grcić, koji se vraća protiv Češke
Vidi originalni članak

Povijesni remi hrvatske futsal reprezentacije protiv Španjolske Jakov Grcić morao je propustiti zbog suspenzije, no bit će spreman za ključni susret protiv Češke za prolaz u četvrtfinale Europskog prvenstva u Belgiji.

- Teško sam proživljavao utakmicu s tribine jer nisam mogao pomoći svojim suigračima. No oni su odradili jako dobar posao i iz svega im srca čestitam i zahvaljujem na tome - rekao je Grcić za službenu stranicu HNS-a i čestitao suigračima na velikom jučerašnjem 3-3 remiju:

- Mislim da smo u prvom poluvremenu kvalitetno ispoštovali sve zahtjeve izbornika i zatvorili najjače španjolske adute - prekide, makar smo prvi gol primili upravo iz prekida. Oni su sjajni individualci, imaju u svakom prekidu po dva ili tri rješenja i teško je s njima igrati cijelu utakmicu bez primljenog gola. U nekim trenucima drugog dijela malo smo pali, ali Capar je zabio za 3-3 i mislim da je podjela bodova zaslužena.

Grcić vjeruje u pobjedu protiv Češke i prolaz.

- Česi su naši stari znanci. Prvo smo gubili od njih, onda smo im 2012. godine u Splitu naplatili te dugove, ali trebamo gledati samo svoju kvalitetu pa što bude", kaže. "Navijajte za nas i bodrite nas.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SWEET CHILD 30.01.2014.

    Stisnut zube, dobiti to i gotovo!!

  • rudi17 30.01.2014.

    Ajmo dečki. Pustite srce na terenu i Česi nemaju šanse.

  • strmi007 30.01.2014.

    Idemo,igramo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare