To je to što me zanima!

Grčka bez najboljeg igrača na EP, a savez optužuje - Buckse

Otkazivanje nastupa na EuroBasketu je najveće razočaranje u mojoj dosadašnjoj karijeri. Sada moram voditi brigu o svom ozlijeđenom koljenu, objavio je Giannis Antetokounmpo
Vidi originalni članak

Trenutačno najbolji grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo (22) u subotu je otkazao nastup na ovogodišnjem EuroBasketu koji će se održati od 31. kolovoza do 17. rujna, a Grčki košarkaški savez je za to otkazivanje optužio Antetokounmpov NBA klub Milwaukee Buckse.

"Otkazivanje nastupa na EuroBasketu je najveće razočaranje u mojoj dosadašnjoj karijeri. Reprezentacija mi je prirasla srcu i u budućnosti ću imati priliku pokazati da sa svojim suigračima mogu ostvariti velike ciljeve. Ipak, sada moram voditi brigu o svom ozlijeđenom koljenu", objavio je Antetokounmpo na svojoj Facebook-stranici.

No, glavni tajnik Grčkog košarkaškog saveza Panagiotis Tsagronis je odmah po toj objavi optužio Buckse da su izvršili pritisak na Antetokounmpa.

- Imamo rendgenske snimke koje pokazuju kako je sve u redu s Giannisovim koljenom. Poslali smo ih Međunarodnom košarkaškom savezu kako bismo pokazali da ono što Bucksi govore nije istina - kazao je Tsagronis.

Antetokounmpo je prošle sezone prosječno postizao 22,9 koševa uz 8,7 skokova po utakmici u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Grčka će u prvom krugu natjecanja na EuroBasketu igrati u skupini A u Helsinkiju protiv Francuske, Poljske, Finske, Islanda i Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ČILI 20.08.2017.

    Evo najnovija vijest ne igra ni Teodosić...Srbija nema šta tražit na Euru...od prve petorke ostao samo Bogdanović...

  • Armin van Buuren 20.08.2017.

    I ovako je prvenstvo do sada bilo osuto sa razno raznim ozljedama i otkazivanjima najvećih zvijezdi,a sada još i on,gotovo da nema ekipe kojoj ne fali 1-2 igrača iz prve petorke.Jedno je sigurno najveći dobitnici ovog otkazivanja su komentatori ;) .P.S. jučer gledam naše kadete U16 protiv Srbije,izgubili jesu,ali dobro je pokazali su da je onaj debakl od -50 u skupini bio zbilja loš dan i jučer su bez problema i oni mogli uzeti broncu,ali nakon 0-3 u skupini ovo 4. mjesto je na kraju odlično,a i osigurali su SP sljedeće godine....a i jedan zanimljiv detalj se dogodio na utakmici,točnije na videu (1:22:16),domaćini turnira su bili Crnogorci,nadam se ipak da je bila samo slučajna greška .... https://www.youtube.com/watch?v=WJ7DT1P2nwU

  • silaaa 20.08.2017.

    Grcka upola slabija bez gianissa

Komentiraj...
Vidi sve komentare