To je to što me zanima!

Griezmann pojeo hamburger i popio pivo pa sprdao Ramosa

S ovakvom željom i mudima, možemo se boriti protiv bilo koje momčadi. Ovo smo čekali jako dugo, rekao je Diego Costa, a njegov kolega iz napada Antoine Griezmann imao je potrebu provocirati realovce
Vidi originalni članak

Atletico je osvojio europski superkup 4-2 pobjedom protiv Reala nakon produžetaka. Jedan od junaka utakmice bio je Diego Costa, koji je 'kraljevima' zabio dva gola, a točno je toliko golova prije ove utakmice zabio Realu u posljednjih 11 susreta.

- S ovakvom željom i mudima, možemo se boriti protiv bilo koje momčadi. Ovo smo čekali jako dugo. Dva finala smo gubili od njih, sad smo im vratili - rekao je Costa.

REAL - ATLÉTICO 2-4 Kaliniću trofej protiv Modrića: Atlético uzeo Uefin superkup!

Iako nije zabio ni asistirao, da budemo iskreni, gotovo da se nije vidio na terenu, Antoine Griezmann, koji je izašao u drugom poluvremenu, potrudio se da nakon utakmice bude u centru pozornosti. Objavio je francuski napadač fotku iz svlačionice, u jednoj ruci hamburger, u drugoj pivo. I da je tu stao, sve bi bilo OK.

Ali nije. 

Griezmann je imao potrebu provocirati realovce pa je napravio kartoniranu verziju sebe na prijestolju i Realovog Sergija Ramosa kako mu stavlja krunu na glavu. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • sve u 16 17.08.2018.

    Ramos ima vise titula nego Atletico u povijesti...Dobili Real,pa sto...???Inace ne pratim ovog francuzica a sad necu pogotovo.

  • Neko iz mase 17.08.2018.

    Ma nije pivo za klince, dajte mu čokoladna mlijeka da ojača da ga vjetar ne nosi tako lako.

  • Ljuti Marko 17.08.2018.

    Mučki provokator

Komentiraj...
Vidi sve komentare