To je to što me zanima!

Griezmann uporno: Modrić? Pa Zlatna lopta mora ići Francuzu

Tu nagradu kroz povijest dobivali su najbolji od najboljih i zato mislim da samo Francuz ove godine mora dobiti Zlatnu loptu, rekao je napadač Atletica i svjetski prvak s Francuskom Antoine Griezmann
Vidi originalni članak

U ponedjeljak su objavljena imena 30 kandidata koji su ostali u završnoj utrci za najprestižniju individualnu nagradu u svijetu nogometa - Zlatnu loptu

Među tih 30 kandidata našla su se i trojica Hrvata, a to su Ivan Rakitić, Mario Mandžukić i Luka Modrić. Upravo Modrić je najveći favorit za osvajanje nagrade. 

Nakon što je ove godine proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, Modrić je dobio nagrade Uefe i Fife za najboljeg igrača svijeta, a sada ga kladionice stavljaju i za prvog favorita kada je u pitanju Zlatna lopta. 

Koeficijent da će omaleni veznjak Vatrenih dobiti tu nagradu iznosi 1,40 dok se koeficijent na drugog favorita Cristiana Ronalda kreće između 2,80 i 3,25, a na Messija od 12 do čak 14. 

Isto kao i kladionice, mnogi nogometni zaljubljenici mišljenja su da Modrić treba osvojiti Zlatnu loptu, ali s njima se ne slaže i napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann

- San. Od toga nema više. Tu nagradu kroz povijest dobivali su najbolji od najboljih i zato mislim da samo Francuz ove godine mora dobiti Zlatnu loptu. Prvaci smo svijeta i logično je da igrač iz najbolje ekipe na svijetu bude najbolji na svijetu. Barem ja tako razmišljam - rekao je Griezmann za France Football.

Osim o nagradi, napadač Atletica pričao je i o emocijama koje je proživljavao nakon što je s Francuskom osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

- Neopisiv osjećaj. Nemam riječi kako bi dočarao sve što mi je u tom trenutku prolazilo kroz glavu. Puni ste emocija, nemate pojma što biste sa sobom, kuda biste krenuli. Ne znate hoćete li među svoje navijače ili prvo se izgrliti s obitelji, suigračima. Na Instagramu sam objavio live i onda sam sam sebi kazao: 'Je*ote, pa mi smo uspjeli!' Kasnije, u svlačionici, totalno ludilo. Pogledaš lijevo, pogledaš desno, vidiš samo suigrače kako luduju. Nevjerojatno.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Mike333 10.10.2018.

    Shitt bull shat up idiot

  • kajtistara 10.10.2018.

    Jel ovaj kmecavac dosao iz hajdukove skole?

  • Dubrovnik0609 10.10.2018.

    Mali umislio si se ti malo previse.. da da.. da onda Pitana dobije zlatnu loptu ha..jer on vam je najbolji igrac svjetskog prvenatva

Komentiraj...
Vidi sve komentare