To je to što me zanima!

Grobari kamenjem napali predsjednika Crvene Zvezde

Stotinjak navijača Partizana oko 14 sati pojavilo se pred Zvezdinim stadion naoružani lancima, palica i sjekirama. Predsjednika Lukića gađali su kamenjem
Vidi originalni članak

Grupa od stotinjak ekstremnih navijača Partizana pokušalo je oko 14 sati upasti u prostorije stadiona Crvene Zvezde kako  bi se obračunali s predsjednikom kluba Vladanom Lukićem, piše srpski Blic.

'Navijače' naoružane palicama, lancima pa čak i sjekirama od upada na stadion zaustavilo je osiguranje pa su počeli razbijati stakla uz povike 'ubij cigana'.

Pred stadionom se pojavio i predsjednik Lukić i generalni tajnik Andrija Kleut koje su Grobari zasuli kamenjem. Nitko nije prošao s ozljedama, a brza intervencija policije spriječila je daljnje izgrede.

- U tom trenutku nije bilo puno policije, ali se brzo okupila i munjevitom intervencijom je spriječila najgore - rekao je šef osiguranja Crvene Zvezde Ivan Petrić.

Predsjednika Zvezde 'počastili' su s par kamena, ali to je bilo sve.

Oni su izašli braniti stadion. Lukić je pogođen kanjem, ali nema ozbiljnije povredjenih, jer je policija brzo stigla. Pretrpjeli smo samo materijalnu štetu - zaključio je Petrić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ToniCro 05.12.2010.

    Neka,što se više poubijate bit će manje ovakvih kretena.

  • halford 04.12.2010.

    Niko nesme da vas bije...

  • JAX 04.12.2010.

    zaboli me

Komentiraj...
Vidi sve komentare