To je to što me zanima!

Grozna uvertira u utakmicu: Masovna tučnjava na Pjaci

Prije utakmice privedeno je ukupno više od 70 ljudi, a u sukobu BBB-ovaca i Torcidaša na splitskoj Pjaci ozlijeđeno ih je sedam. Pomoć im se pruža u bolnici
Vidi originalni članak

Uoči utakmice hrvatske reprezentacije i Gruzije na Narodnom trgu, popularnoj splitskoj Pjaci, potukli su se pripadnici Torcide i Bad Blue Boysa.

Navodno su se potukli nakon što je veća skupina Boysa na Pjaci počela pjevati Dinamove navijačke pjesme.

Prema posljednjim informacijama iz PU Splitsko-dalmatinske dosada je privedeno više od 70 osoba, prije i tijekom utakmice. Riječ je uglavnom o onima koji su se tukli, narušavali javni red i mir, razbijali i bili u alkoholiziranom stanju. Hoće li tko od njih zaraditi kaznenu prijavu bit će poznato nakon krim obrade.

U sukobu na Pjaci ozlijeđeno je sedam navijača, a pomoć im se pruža u splitskoj bolnici.

U masovnoj tučnjavi dviju skupina oštećena su dva ugostiteljska objekta i ljekarna.

Idi na 24sata

Komentari 173

  • RozaCeta-kolloch 05.06.2011.

    treba vama svima ljepo po guzici raspaliti da dodete pameti!!!!!!!!!!! jer netko ako voli sport onda se mora i sportski ponasati a ne glumiti bilesnog majmuna i praviti sranja i nereda!!!!!!!

  • Aguero87 04.06.2011.

    u nas triba uvest bičevanje ljudi, mislim da se ponasamo ko stoka, (pojedince kojima utakmica ne predstavlja sport nego tuču) pa kad se vec ponasamo kao stoka, triba nas se tako i tretirat...

  • deronja 04.06.2011.

    Ja sam iz Zagreba i navijam za Hajduk. Sad neka mi neko objasni , proveo sam skoro 5 godina u gardi borio se rame uz rame sa deckima iz Splita , Zagreba , Karlovca , Siska , Vukovara, kako bi zigledalo kad bi se sada ja ili moj sin isli tuci protiv drugih HRVATA , Jebite se vi i vasi klubovi ako nemozete navijati nego samo raditi sranja. Vi niste navijaci nego zadnja gamad , vama treba Margaret Thatcher ko englezima , pa cete gledati utakmice kao u kazalistu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare