To je to što me zanima!

Gruž će ostati neosvojiv i nakon dolaska Spartaka

U subotu u 18 sati u Dubrovniku će igrati Jug CO i ruski Spartak iz Volgograda. Jugaši se nadaju da će njihov bazen dalje ostati neosvojiva tvrđava
Vidi originalni članak

Bez obzira što su odigrana tek dva kola, bez obzira što su trenutačno vodeća momčad A skupine, večeras Jug CO jednostavno mora pobijediti volgogradski Spartak. Naime, nakon toga im slijedi uzvrat u Rusiji, ali što je još gore - odlazak u Italiju kod Pro Recca, gdje objektivno teško mogu računati na bodove. U Rusiji su već izgubili dva boda (8-8 sa Šturmom), vjerojatno će izgubiti još pokoji na preostala dva gostovanja, zato doma moraju odnijeti apsolutno sve. Subotnja utakmica (18.00) je možda i ključna, a jugaši su u takvim situacijama uvijek bili najjači. Gruž nisu osvojile ni puno jače momčadi, neće ni ruski Spartak.
Mladostaši u nedjelju gostuju kod Jadrana iz Herceg Novog, močadi koja je trenutačno vodeća u Jadranskoj ligi, a što je još bitnije, momčadi koja im je nanijela najteži poraz sezone. No to je bila neka drukčija Mladost, protiv ove će im biti puno teže.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare