To je to što me zanima!

Gruzijci: Dinamo jači od Šerifa, ali Saburtalo jači i od Dinama!

Dinamo je povijesno veliki klub, stalno igra u skupinama Lige prvaka ili Europske lige. Ako budemo igrali naš nogomet i budemo se držali trenerovih zamisli, sigurni smo u pobjedu, kaže Kohreidze
Vidi originalni članak

Što misle Gruzijci nakn što su u 1. pretkolu dosta senzacionalno izbacili moldavski Šerif, a čeka ih dvostruki dvoboj sa Bjeličinim Dinamom?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dečki iz Saburtala su poprilično optimistični. Prolazak im je dignuo krila pa logično sportski lete na samopouzdanju koje su si sami priuštili:

- U prvom susretu smo bili jako motivirani, igrali smo jako dobar nogomet i zasluženo pobijedili. Protivnik nas nije ozbiljno shvatio. U Tbilisiju smo vidjeli drugačiji Šerif, pokazao nam je svoju snagu. Iako smo zaostajali 3:0, pronašli smo snagu za izvući pozitivan ishod - govori jedan od gruzijskih aduta, Giorgi Kohreidze.

Za Dinamo vjeruje da je jači od Šerifa, ali... Ne jači i od Saburtala!

 - Sljedeći protivnik je jači od Šerifa. Dinamo je povijesno velik klub, vrlo je iskusan i stalno igra u skupinama Lige prvaka ili Europske lige, međutim nije nemoguća misija svladati ga. Ako budemo igrali naš nogomet i budemo se držali trenerov zamisli, sigurni smo u pobjedu - rekao je Giorgi Kohreidze.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Simulacija_stimulacija 23.07.2019.

    Pa sigurno neće reći da nemaju šanse.

  • Bicaubica 23.07.2019.

    Mozda od Dinama iz Paceva al iz Zagreba nikako

  • HanSolo 23.07.2019.

    Plitak potok,plitak potok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare