To je to što me zanima!

GSW prokletstvo?! Thompsonu otišlo koljeno, 6 mjeseci pauze

Durant će propustiti kompletnu slijedeću sezonu zbog ozljede ahilove tetive, a Thompson je pretrpio tešku ozljedu križnih ligamenata lijevog koljena i pauzirat će nekoliko mjeseci
Vidi originalni članak

Golden State Warriorsima je sezona u kojoj su očekivali treću titulu zaredom završila na najgori mogući način.

Počelo je ozljedama DeMarcusA Cousinsa i Kevona Looneya, usred finalne serije ahilovu tetivu potrgao je jedan od najboljih košarkaša planete Kevin Durant, a u zadnjoj utakmici ligamenti koljena 'otišli' su jednom od najboljih šutera današnjice, Klayu Thompsonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Durant će propustiti kompletnu slijedeću sezonu zbog ozljede ahilove tetive, a Thompsonova ozljeda koljena je: brutalna. Užasno je s čim se moji igrači moraju boriti - izjavio je Steve Kerr gledajući slavlje novih prvaka Toronto Raptorsa.

Klay Thompson je pretrpio tešku ozljedu križnih ligamenata lijevog koljena i pauzirat će nekoliko mjeseci, cca. pola godine. Ozlijedio se u trećoj četvrtini. Krenuo je na zakucavanje, fauliran je u zraku, nezgodno se dočekao na lijevu nogu i brzo u bolovima napustio parket.

Brzo se i vratio, da izvede slobodna bacanja jer u suprotnome ne bi smio nastaviti utakmicu. Prije odlaska u tunel je i rekao treneru Kerru da se vraća za dvije minute. No sve skupa ispalo je daleko teže nego što je i samom Thompsonu na prvu izgledalo.

I Durant i Thompson su ovo ljeto bila slobodni igrači i očekuju (ili su - očekivali) ugovore života.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 14.06.2019.

    Nisam bio njihov fan od pocetka njihove ‘dinastije’ ali jako mi je zao sta im se desava, nisu to zasluzili. Vjerujem da ce ih njihov pobjednicki karakter uskoro vratiti na vrh lige, kroz sezonu dvije ja se nadam

Komentiraj...
Vidi sve komentare