To je to što me zanima!

Guardian izabrao 100 najboljih, Mandžukić je 48., a Modrić 61.

Mario Mandžukić 'upao' je i među Top 50, zauzevši 48. mjesto, dok se Luka Modrić nalazi na 61. poziciji. Među prvih sto nije bilo mjesta za još kojeg hrvatskog igrača
Vidi originalni članak

Ugledni britanski list The Guardian objavio je svoj izbor najboljih svjetskih nogometaša godine na izmaku u kojem je našao mjesta i za dva hrvatska reprezentativca. 

Mario Mandžukić 'upao' je i među Top 50, zauzevši 48. mjesto, dok se Luka Modrić nalazi na 61. poziciji. 

- Marija Mandžukića je predsjednik Bayern Münchena, Uli Hoeness, uzeo nakon što je odustao od Edina Džeke koji je tražio previše novaca. Mandžukić se, međutim, pokazao kao odličan izbor jer je jedan od najradišnijih svjetskih nogometaša, izrazito jak u zraku i odličan strijelac - stoji u opisu Mandže, dok o veznjaku Real Madrida, britanski list kaže:

- Trebalo je vremena da se Hrvat 'smjesti' na Bernabeuu, no sada diktira igrom u veznom redu Real Madrida. Kada je odlazio iz Dinama mnogi su se pitali može li Hrvat biti ključan centralni vezni igrač u nekom od velikih europskih klubova. U tome je i uspio te dokazao kako kako su tehnika i inteligencija jednako važne kao i snaga. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • glazbenik1 24.12.2013.

    a gdje su prvih 10?

  • cr7rma 24.12.2013.

    svaka ćast mandžo , modrić nije trebo biti 61

  • Milan Luketic Mrvica 24.12.2013.

    Marija Mandžukića je predsjednik Bayern Münchena, Uli Hoeness, uzeo nakon što je odustao od Edina Džeke koji je tražio previše novaca. kladim se u bubreg da ste ovo kopirali sa nekog bosanskog portala ;) clanak o Mandzi i Modricu u top100 nogometasa a vi ne pisete o njima, ne pada vam na pamet pokazati nam cijelu listu, najbitnije je da je Mandzo zamjena za Dzeku ;) Mandzo je prvi napadac kluba koji je pokorio svijet a Dzeko grije klupu u tvornici novca ;) TOLIKO!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare