To je to što me zanima!

Guardian: Southgate nabrijava igrače izjavama bahatih Hrvata

Guardian tvrdi da su hrvatski igrači presamouvjereni i da Gareth Southgate zapravo koristi 'hrvatski recept', isti onaj koji je nas nabrijao na Svjetskom prvenstvu u polufinalu protiv Engleske
Vidi originalni članak

Southgate će izjave hrvatskih igrača iskoristiti protiv njih, piše britanski Guardian uoči utakmice Hrvatske i Engleske na Wembleyu u Ligi nacija (15 sati). 

Guardian tvrdi da su hrvatski igrači presamouvjereni i da Southgate zapravo koristi 'hrvatski recept', isti onaj koji je nas nabrijao na Svjetskom prvenstvu u polufinalu protiv Engleske.

- Gareth Southgate i njegovi igrači nadaju se da će iskoristiti to preveliko samopouzdanje Hrvata. Neki iz momčadi Zlatka Dalića često u zadnje vrijeme ponavljaju priču o pobjedi protiv Engleske na Svjetskom prvenstvu. Tin Jedvaj rekao je kako je Hrvatska u Moskvi pobijedila Englesku bez problema i da je favorit na Wembleyu. Takve izjave koristio je engleski izbornik u motivaciji uoči utakmice - piše Guardian i dodaje kako je te izjave sakupio i na neki način prezentirao igračima i uoči utakmice na Rujevici koja je završila bez golova.

Sličnu priču donosi i Sunday Times s naslovom:

'Southgate: Neka bahati Hrvati plate'

U tekstu citiraju Jedvajevu izjavu nakon pobjede protiv Španjolske u kojoj je rekao kako je Hrvatska pobijedila Englesku bez problema u Rusiji i da je favorit na Wembleyu.

ŠALABAHTER BOČICA Vatreni, pazite! Pickford ima vaše penale zapisane na bočici

- Kad god nešto kažete o protivniku, dajete mu šansu da te riječi iskoristi na neki drugi način, recimo, kako njemu odgovara. Tako su se uoči četvrtfinala protiv Švedske na SP-u pojavili komentari koje smo upotrijebili u svoju korist. Polovica mojih igrača mislila je da je to omalovažavanje stiglo od aktualnih igrača Švedske protiv kojih su igrali, pustio sam ih da to misle, iako ti komentari nisu došli od njih - rekao je Southgate, misleći na komentare bivšeg igrača Švedske Hakana Milda.

- Morate biti svjesni svih mogućih implikacija vaših riječi koje brzo mogau postati motivacija vašem protivniku - dodao je Southgate. 

Što treba Vatrenima za prvo mjesto?

Nakon nepotpuna četiri kola, Španjolska, koja je odigrala sve utakmice, vodi u našoj skupini sa šest bodova. Engleska i Hrvatska imaju utakmicu manje, Englezi su drugi s četiri boda, isti broj bodova uoči zadnjeg kola ima Hrvatska.

WEMBLEY, 15 SATI Hrvati u Londonu: To je znak da će biti pravi show program

Ako pobijedimo Engleze, završit ćemo na prvom mjestu u skupini i tako se plasirati na završni turnir Lige nacija. Ako izgubimo, bit ćemo zadnji u skupini i ispadamo u niži rang. Svaki remi s postignutim golom znači da i sljedeće godine igramo u elitnom rangu Lige nacija, ali Španjolci bi u tom slučaju bili prvi i prošli dalje.
 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • QimoIljazi 18.11.2018.

    Ko vam se bavi sportom....jako mi je bitno da je srbija dobila crnu goru ....... O moto utrkama ni slova,pisat čete nakon par dana kada nađete neki dobar članak i pokušate ga kopirati.sramota.

  • Netko_Iz_Mase_1 18.11.2018.

    Tko o čemu...najbahatija nacija, lopovi i pljačkaši, ja bih se pokrio ušima da sam on nakon ove izjave

  • 18.11.2018.

    Englezici su uvijek bili srboljupci. Trebalo bi sakupljati naljepnice u konzumu. Skupi ih sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare