To je to što me zanima!

Guardiola: Ako gledamo našu i Realovu povijest nemamo šanse

Pokušat ćemo biti svoji u obje utakmice protiv Reala. Igrati kako inače igramo, ali moram priznati da nam je čast što u polufinalu igramo protiv takve ugledne momčadi kao što je Real, kazao je Pep
Vidi originalni članak

Prepun hvale na račun nogometaša madridskog Reala, suparnika njegovog Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka, je trener kluba iz Manchestera Pep Guardiola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak, s početkom u 21 sat, na Etihadu će ove dvije momčadi odigrati prvi polufinalni ogled, a Manchester City i ove sezone sanja premijerni naslov u ovom elitnom natjecanju.

- Nama trebaju dvije iznimne utakmice protiv Reala ako želimo proći dalje. Ako se mora natjecati naša povijest s njihovom onda nemamo nikakve šanse. No, ovo je borba 11 na 11 te naravno da imamo šanse za prolaz -  rekao je Guardiola.

Inače, Manchester Cityju je ovo treći nastup u polufinalu, u posljednjih sedam sezona, a na konačnu pobjedu još uvijek čekaju.

- Pokušat ćemo biti svoji u obje utakmice protiv Reala. Igrati kako inače igramo, ali moram priznati da nam je čast što u polufinalu igramo protiv takve ugledne momčadi kao što je Real. Uopće nije potrebno naglašavati koliko imamo jakog suparnika preko puta sebe - dodao je Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Palmanova 26.04.2022.

    ajde Pep ne prolijevaj pamet.dobio si milijarde seikovih dolara za LP

  • Dr.Gonzo. 26.04.2022.

    Nadam se kako ce City ovaj put proci.

  • kp 26.04.2022.

    Sereš puno ko i uvjek nepobjeđije povjest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare