To je to što me zanima!

Guardiola će dobiti 270 mil. € za Cavanija, Neymara, Džeku...

Napravljen je preliminarni popis potencijalnih pojačanja, a na njemu se nalaze Cavani, Michu, Neymar, Valdes, Džeko, Isco. Pep Guardiola će moći birati
Vidi originalni članak

Bayern se ne šali! Ne samo da je doveo ponajboljeg trenera današnjice nego će ga ugodno iznenaditi za ljetni prijelazni rok. 

Naime, bavarski je klub spremio 270 milijuna eura za pojačanja! Španjolski će stručnjak s tim iznosom, smatraju u münchenskom klubu, imati dovoljno sredstava da složi momčad po svom ukusu, a cilj je samo jedan - osvajanje europskoga naslova.

Napravljen je i preliminarni popis potencijalnih pojačanja, a na njemu se nalaze Edinson Cavani (Napoli), Michu (Swansea), Neymar (Santos), Victor Valdes (Barcelona), Edin Džeko (Manchester City), Isco (Malaga)...

Idi na 24sata

Komentari 88

  • JasminKuric 27.01.2013.

    slazem u vezi valdesa,rupa prava.,ali i ne vjerujem da ce vodstvo bayerna Pepu dati da to radi od ekipe..bayernu ne treba niko,samo dobar trener..

  • pilar 23.01.2013.

    ma kakva pojacanja.pa bayern sad vec ima momčak koja je pokrivena na svim pozicijama sa dva vrhunska igraca jedino bi mozda trebali dovest jos jednog stopera ili lijevog beka jer badstuber nije igrac za tu poziciju kad ne igra alaba i to je svima jasno,a sto se valdeza tice to vam je ko da recete da ce barcelona dovest sammira eto otprilike je tolika razlika izmedju neuera i valdesa i ko toga nije svijestan molim ga nek ne komentira ovaj clanak jer v iktor valdes je jedan od najgorih golmana u povijeti igre(naravno od onih koji se pamte jer su nesto i osvojili)

  • provokator90 22.01.2013.

    svaka cast Bayern ide na pobjede u narednih nekoliko sezona drzim fige dive bavarski!

Komentiraj...
Vidi sve komentare