To je to što me zanima!

Guardiola: Hajduk je poznati klub, a ambijent je predivan

Znam da ste država od 20 g. Imate divno more, prijatelj mi je rekao da je more čisto da se može piti, rekao je Pep na presici na kojoj je bio novinar Slobodne Dalmacije
Vidi originalni članak

Trener Barcelone u subotu će biti na Poljudu u premijernoj utakmici nove sezone. Na press konferenciji je bio novinar Slobodne Dalmacije, a Josep Guardiola je, između ostalog, pričao o Hajduku i Splitu.

- Prvi nastup znači mnogo, moramo od početka krenuti s pobjedama. Hajduk je stari, poznati klub, toliko znam. Vidio sam neke snimke, ambijent mora da je predivan - rekao je o Hajduku, a o Hrvatskoj:

- Znam da je nova država, nekih 20 godina. Imate divno more, rekli su mi da su plaže prelijepe. Prijatelj iz Katara mi je rekao da je more toliko čisto da se može piti - završio je Pep i dao pozdraviti Gorana Vučevića.

Ovdje možete pročitati izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • elpjoho 21.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • torcidassssssss 21.07.2011.

    a koliko negativnih komentara od sjevernjaka...uopće nije riječ o nogometu, nego o ambijentu u Splitu...ajde, ajde, 5 vreća soli ubacite u Jarun, pa ćete i vi imati more, doduše neće biti toliko pitko kao naše..

  • torcidassssssss 21.07.2011.

    moj pep, sve si dobro reka, ali da smo država od 20 godina nikako ne stoji...Hrvatska je jedna od najstarijih država u Europi

Komentiraj...
Vidi sve komentare