To je to što me zanima!

Guardiola: Mučimo se. Odlazim u mirovinu ako se to ostvari...

Guardiolina momčad sada se nalazi na četvrtom mjestu i šest bodova iza trenutnog lidera Arsenala nakon njihove dramatične kasne pobjede nad Lutonom
Vidi originalni članak

Pep Guardiola priznao je da razmišlja o mirovini. Španjolac je na Etihad stigao 2016.godine,  osvojio je pet naslova Premier lige i naslov Lige prvaka. Prošla sezona bila je najuspješnija njegova na klupi Cityja, ali i u povijesti kluba. 

Guardiola je potvrdio da bi mogao završiti trenersku karijeru ako City ponovi podvig. Bivši šef Barcelone i Bayern Münchena rekao je za Amazon Prime:

LUDILO U PREMIERSHIPU Novi šok za City! Izgubio je kod Aston Ville koja ga je preskočila na tablici, United dobio Chelsea

- Ako ove sezone osvojimo trostruku krunu, otići ću u mirovinu. To je sigurno. Znam da je izuzetno teško, koliko je nevjerojatnih momčadi bilo u Engleskoj, a samo jedna sa Sir Alexom Fergusonom je to učinila i mi prošle sezone.

Nade Guardiole i Cityja da će osvojiti još jednu trostruku krunu smanjile su se nakon poraza protiv Aston Ville 1-0. "Građanima" je presudio Bailey u 74. minuti i tako dodatno produljio krizu Cityja u domaćem prvenstvu.

TKO OSVAJA PREMIERSHIP? Guardiola uvjeren da će Građani ispisati povijest lige: Opet ćemo osvojiti naslov, osjećam to!

To sada znači da više od mjesec dana nisu pobijedili u Premier ligi. Guardiolina momčad sada se nalazi na četvrtom mjestu i šest bodova iza lidera Arsenala nakon njegove dramatične pobjede nad Lutonom (3-2).

- Moja je dužnost i posao pronaći način vratiti se. Ponekad smo igrali dobro, ponekad ne, ali uvijek smo našli način da se vratimo, a sad se mučimo. Moramo promijeniti dinamiku - završio je strateg Manchester Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Palmanova 07.12.2023.

    Osvojio 1 titulu LP u zadnjih 20g s 5 miljarda eura ulozenih.a Real 6 titula LP za to isto vrijeme.

  • bedak11 07.12.2023.

    Ma psg te ceka za osvajanje uvijek neugodne uber eats lige. Bila je i mogucnost juventusa, al postalo je nepredvidivo

  • Zlatan 10 07.12.2023.

    Neces nikad u mirovinu dok je Kovačic tu, zato no sikiriki

Komentiraj...
Vidi sve komentare