Obavijesti

Sport

Komentari 26

Novi šok za City! Izgubio je kod Aston Ville koja ga je preskočila na tablici, United dobio Chelsea

Novi šok za City! Izgubio je kod Aston Ville koja ga je preskočila na tablici, United dobio Chelsea
5

Ovom je pobjedom Aston Villa došla na treće mjesto Premiershipa i tako 'gurnula građane' na četvrtu poziciji. Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu, dok je Mateo Kovačić dobio nešto više od 20 minuta

VIDEO

Uzeo je loptu na centru pa se utrkivao s Joškom Gvardiolom, izbacio ga iz ravnoteže i pucao, a udarac Leona Baileyja je u gol skrenuo Ruben Dias za 14. uzastopnu pobjedu Aston Ville na domaćem terenu! Šokirali su izabranici Unaija Emerija pulene Pepa Guardiole, a valja priznati da je slavila - bolja momčad.

Premier League - Aston Villa v Manchester City

'Građani' su trenutačno u krizi, imaju tri boda u posljednje četiri ligaške utakmice, a Erling Braut Haaland je u prvom poluvremenu promašio dvije velike šanse. Ispravnije rečeno, obranio ih je odlični Emiliano Martinez. Obrana je porozna, u napadu izgledaju solidno, ali na Villa Parku im ni to nije išlo.

Premier League - Aston Villa v Manchester City

Zabila je Villa i prije preko Douglasa Luiza na asistenciju Lucasa Dignea u drugom dijelu, ali se VAR soba javila i označila kako je lopta prije nego što ju je Francuz ubacio punim obujmom prešla crtu. Spomenuti brazilski veznjak još je uzdrmao stativu, a o tome da se prigode Cityja u drugom poluvremenu ne mogu istaknuti, govori koliko je Villa bila bolja. Pod španjolskim stručnjakom proživljavaju najbolje dane, a to je stvarno 'good ebenin' za Emeryja. Jer ovom je pobjedom Aston Villa preskočila City na tablici te je trenutačno treća momčad Engleske.

Premier League - Aston Villa v Manchester City

Guardiolini izabranici pobjedu će za vikend tražiti protiv Lutona u gostima, dok će Villa na domaćem terenu dočekati Arsenal i ići po još jedan veliki skalp. Hrvatski reprezentativci su igrali za 'građane, Gvardiol je odigrao cijeli susret, a Mateo Kovačić je ušao u 68. minuti umjesto Juliana Alvareza.

Škot McTominay donio pobjedu Unitedu protiv Chelseaja 

Gradski rival 'građana' ne izgleda dobro ove sezone, ali možda je ova utakmica bila prekretnica. Manchester United je na Old Traffordu s 2-1 (1-1) pobijedio Chelsea, a najzaslužniji je za to bio škotski reprezentativac Scott McTominay koji je zabio dva gola, dok je za 'bluese' krasan gol zabio Cole Palmer, bivši igrač Manchester Cityja.

Premier League - Manchester United v Chelsea

Osporavani Erik Ten Hag ostavio je Marcusa Rashforda na klupi na početku ovog susreta, a mogli su njegovi izabranici povesti već u osmoj minuti. No, penal koji je izveo Bruno Fernandes obranio je Robert Sanchez, ali ispravio je to McTominay deset minuta kasnije kad je pospremio prvi gol. Nešto prije odmora u stilu Lea Messija odmjerenim je udarcem zabio Palmer za poravnanje.

Premier League - Manchester United v Chelsea

U nastavku su inicijativu preuzeli 'crveni vragovi', a sve je to okrunio Scott McTominay drugim golom nakon što je glavom ispratio ubačaj na drugoj stativi. Veliko je ovo olakšanje za United, a za vikend igraju protiv Bournemoutha kod kuće, dok se Chelseaju 'otvara' raspored, a prva takva utakmica im je u gostima kod Evertona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika