To je to što me zanima!

Guardiola nakon obračuna s navijačima: Nisu mi jasna vaša pitanja, a ovdje sam pet godina

Ni u jednom trenutku se nisam požalio na navijače, samo sam rekao da nas čeka jako teška utakmica i da će nam trebati njihova podrška. Nikad se nisam žalio na njihov broj, rekao je Pep
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnjeg remija Manchester Cityja i Southamptona (0-0) na konferenciji za medije, novinari su pitali Pepa Guardiolu (52) da im pojasni nedavne izjave vezane za nezadovoljstvo zbog lošeg odaziva na Etihadu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pep Guardiola

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moram priznati da mi nisu jasna ta vaša pitanja, a pet godina sam ovdje. Ni u jednom trenutku se nisam požalio na navijače, samo sam rekao da nas čeka jako teška utakmica i da će nam trebati njihova podrška Nikad se nisam žalio na njihov broj, to u životu nisam napravio. Meni je drago ako ih dođe i 85 - rekao je Guardiola.

ODGOVORILI MU Pep se obračunao s navijačima: Ako ne možeš doći na utakmicu, nemoj! Ali neću se ispričavati

Pep se nakon pobjede Cityja protiv Leipziga (6-3) u Ligi prvaka razočarao te je rekao da se nada da će protiv Southamptona doći više navijača te je naglasio kako se ne namjerava ispričati. 

- Uvijek mi ih je žao kad ne odigramo dobro jer su došli uživati u utakmici. U tim situacijama se osjećam krivo jer nismo dobro odigrali. No ova vaša pitanja nemaju smisla. Rekao sam 'ljudi, dođite na utakmicu' i to ću reći i sad. 'Ljudi, dođite u utorak jer igramo s Wycombeom u Carabao kupu - kazao je španjolski strateg.

U remiju protiv Southamptona, sudac Jonathan Moss je nakon jedne sporne situacije u 63. minuti pokazao crveni karton Walkeru i dosudio penal za goste, ali je nakon pregleda VAR-a  odluku poništio. 

City je trenutačno drugi na ljestvici Premier lige s osvojenih deset bodova, a na vrhu je Liverpool s 13 bodova. Nakon njih slijedi United, Chelsea pa Everton. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Obi-Wan Kenobi 19.09.2021.

    Koji navijači?

  • kesni 19.09.2021.

    to je tako kad imas plastiku bez ikakve tradicije

Komentiraj...
Vidi sve komentare