To je to što me zanima!

Guardiola ne želi Eto'oa, Ibra čeka Laportin poziv

Trener Barcelone želi promjene u momčadi koja je prošle sezone sve osvojila i zato je sklon ideji da Ibrahimović i Samuel Eto'o zamijene momčadi
Vidi originalni članak

Za Barcelonu bi najbolje bilo da Samuel Eto’o ode u Inter. Tad bi kupili Zlatana Ibrahimovića i svi bi bili zadovoljni. Ako Eto’o ostane na Nou Campu, nema potrebe kupovati novog napadača, rekao je trener španjolskog prvaka Josep Guardiola. Svjestan je Barcelonin mladi trener da javnosti treba objašnjenje.
- Prošle sezone osvojili smo sve što smo mogli osvojiti i moramo promijeniti momčad. Mislim da je to nužno i zato sam zagovornik odlaska Eto'oa - kaže Guardiola.
Barcelonin je trener tako samo potvrdio tvrdnje španjolskih medija koji pišu da velika razmjena igrača na relaciji Inter - Barcelona ovisi samo o kamerunskom napadaču. Zlatan Ibrahimović je s Interom na turneji SAD-om. Za talijanskog je prvaka u nedjelju protiv Cluba Americe možda odigrao zadnju utakmicu.
- Samo čekam poziv Joana Laporte - kazao je Ibrahimović nakon završetka utakmice.
Barcelona je za švedskog napadača pripremila petogodišnji ugovor, a problem bi samo mogla biti Zlatanova godišnja plaća. Katalonci bi mu plaćali 7,5 milijuna eura na godinu, a u Interu je sjajni napadač bio najplaćeniji igrač svijeta s 12, 5 milijuna eura na godinu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bosnia_80 20.07.2009.

    U svemu ovome meni je najzanimljiviji ovaj dio: \"Katalonci bi mu plaćali 7,5 milijuna eura na godinu, a u Interu je sjajni napadač bio najplaćeniji igrač svijeta s 12, 5 milijuna eura na godinu.\" ....ako ibrahimović pristaje na ovo, onda je definitivno rekao zbogom pameti!!!?? pristati na smanjenje godišnje zarade za 5.000.000 eura, to je ludost..

  • Dubravko Miličić, novinar 20.07.2009.

    Već sam mislio da je riječ o Ibričiću

  • gogo ZU 20.07.2009.

    počeo je i laporta sad malo srat...treba promjene?! i onda igrača koji je jedan od najzaslužnijih za sve što su postigli praktički tera iz kluba!! tako su i ronaldinha sjebali...samo još fali da i messija mjenjaju za neku seljačinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare