To je to što me zanima!

Guardiola: Nemoguće je uzeti loptu Modriću, Kovačiću i Iscu

Čudo je kad takvi igrači izgube loptu, sve su to doista sjajni igrači, rekao je Pep Guardiola nakon uvjerljive pobjede njegovog Manchester Cityja protiv europskog prvaka
Vidi originalni članak

Manchester City 4-1 je razbio Real Madrid u Los Angelesu, a Pep Guardiola imao je nakon utakmice samo riječi hvale za svoju momčad.

- Ovo će nam dati samopouzdanje, posebno igračima. Rezultat nije važan, ali smo pokazali koliko vrijedimo. Real nije bio loš, već smo mi bili jako dobri - istaknuo je Pep pa dodao:

- Real će sigurno rasti što će se sezona bližiti, a i danas su pokazali da im je gotovo nemoguće uzeti loptu, pa čudo je kada izgube loptu, a i kako bi kada imaju kvalitetne igrače kao što su Isco, Modrić, Casemiro i Kovačić...

Usporedio se Guardiola i sa Zidaneom.

- Kao igrač ne mogu se usporediti s njim. A i kao trener on je sjajan, pa u dvije godine je osvojio gotovo sve.

Trener Reala Zidane nije bio previše zabrinut zbog poraza.

- Nisam sretan zbog poraza, ali nismo bili loši. Ovo su ipak samo pripreme, nema se tu što reći. Oni su bili bolji u ključnim trenucima. Bit ćemo bolji protiv Barcelone.

Osvrnuo se Francuz i na eventualni dolazak Mbappea iz Monaca.

- Ja sam trener, za to trebate pitati nekog drugog. Sretan sam s momčadi koju imam. Nadam se da BBC (op.a. Bale, Benzema, Cristiano) ostaje, ali do kraja prijelaznog roka sve je moguće.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sena2 27.07.2017.

    Trkeljaju realcici o Cityju da je plastican! Kao trose puno love!A siroti Real kupi eventualno jednog igraca za 100 milijuncica!?Plastika? City? Niposto!!

  • M.BOCWANNA 27.07.2017.

    Suri orao....kržljavac..

  • tuna111 27.07.2017.

    Otkad je isco hrvat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare