To je to što me zanima!

Guardiola: Nezadovoljan sam jedino samim sobom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trener Barcelone isključen je već sredinom prvog poluvremena četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Bayerna. Njegova Barca je slavila 4-0
Vidi originalni članak

Sve je bilo sjajno, ali nisam zadovoljan samim sobom. Kao trener si ne smijem dopustiti da reagiram onako kako sam reagirao, rekao je Josep Guardiola nakon visoke pobjede 4-0 protiv Bayerna na Nou Campu. Sredinom prvog dijela Messi je pao u šesnaestercu, a sudac nije pokazao na bijelu točku, nego je Messiju pokazao žuti karton. Guardiola je poludio, nakon vikanja i gestikuliranja prema četvrtom sucu završio je na tribinama.
- Taj penal je bio toliko očit da ga je sudac jednostavno morao svirati. A on Messija još kazni zbog navodnog simuliranja! - kaže Guardiola. No osim tog detalja ove je večeri po Barcelonu sve bilo savršeno.
- Dobiti nekoga 4-0 u četvrtfinalnu Lige prvaka je doista nevjerojatno. Sve smo napravili odlično i teško porazili momčad prepunu sjajnih igrača - rekao je trener Barcelone i dodao:
- Bayern je fantastična momčad i zato se nećemo opuštati ni nakon ovih 4-0.
A dok su u Barci slavili zbog pobjede izborene u velikom stilu, do nje su došli već u prvom poluvremenu, u Bayernu nisu mogli vjerovati što se događa.
- Ovo je veliko, veliko razočaranje. Igra iz prvog poluvremena je nešto najgore što je Bayern odigrao u svojoj povijesti - razočarano je govorio Franz Beckenbauer.
- Ponizili su nas - dodao je "Kaiser Franz".
Messi je Bayernu zabio dvaput, još jedanput asistirao, a veliku večer imali su i Samuel Eto'o i Thierry Henry.
- Svi su bili jako dobri, ali Messi je jednostavno čudesan. Nismo se mogli nositi s njim, pogotovo zato što nismo mogli računati na Lucija, Van Buytena, Lahma, Klosea... - kaže Beckenbauer.
Njegov Bayern u Münchenu će imati nemoguću misiju, ova četiri komada nenadoknadiv su minus...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • messi_10 09.04.2009.

    e liverpool boy nemaš ti pojma..mama vam folira smrdljivi englezi..ono što je webb dao žuti karton messiju je sramota za suca..nije to bio grubi faul za slomiti ali je lopta prošla a messi bi ju stigao da ovaj nije stavio nogu..a da ju je stigao sigurno bi bio gol..liverpool je jadan jer od chelsea mogu kod kuće izgubiti samo najveći levati..jedva ćekam da vidim uzvrat chelsea-liverpool tako da vidim koga moramo osramotiti u polufinalu!! SEMPRE BARCA!!!

  • banderija 09.04.2009.

    slažem se sa juve_u_srcu, isto tako i meni je juve najdraži klub van hrvatske još od finala s ajaxom i onog gola ravanellija, i takav mi je ostao do dana današnjeg a sada se svi napaljuju na manchester a godinu prije na arsenala itd. Al jedno je sigurno tako želim da Barca pomete one napuhane engleze.

  • fcjan 09.04.2009.

    ma to su pravi navijaci.. netko ne napravi neki uspjeh i odmah ga zamrzis.. bravo, svaka cast.. ti is nitko i nis od navijaca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare