To je to što me zanima!

Guardiola: Siguran sam da ćemo osvojiti naslov

Barcelona je sezonu Primere započela porazom kod Numancije. Nakon toga je uslijedio strašan niz od 19 pobjeda, dva remija i bez poraza
Vidi originalni članak

U posljednje tri utakmice Barcelona je jednom remizirala (kod Betisa) te je upisala nepredviđena dva poraza. Prvo na domaćem terenu od tada posljednjeg Espanyola (2-1), a potom prošlog vikenda u Madridu kod Atletica (4-3). Prednost u odnosu na madridski Real se istopila te sada iznosi samo četiri boda (60-56), što je iznimno malo s obzirom na tijek sezone u kojoj je prednost dostizala i dvoznamenkastu brojku plusa.
- Bio sam rezigniran te večeri kada smo poraženi kod Atletica. Dan poslije također, ali sada, kada se sve sleglo, mogu reći s puno razuma i objektivnosti. Bit ćemo prvaci - rekao je Guardiola za španjolski Sport i nastavio:
- Porazi su sastavni dio trenerskog posla, kao i života jednoga kluba. Nismo mogli pobjeđivati sve redom i tako cijelu sezonu. Jako dobro poznam svoje igrače i mogu sa sigurnošću reći da nas sve ovo može samo učvrstiti i napraviti jačima. Trebamo vratiti našu agresivnost i stabilnost u igri i to neće biti teško - završio je popularni Pep.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • majmun66 04.03.2009.

    pa naravno da će ga osvojit.Ovi relovci su stvarno ćoravi.Ako nisu primjetili zaostaju 4 boda,nisu u prednosti,a definitivno neće igrati ovako dobro cijelu sezonu,ili Barca ovako loše.

  • zelenooki18 03.03.2009.

    hahhaha dobar vic hahahhahaha hala madrid!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare